J. Fiala 70.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Černic zvítězila ve Vochově


Branky


70. J. Fiala - 23. P. Stoilov , 67. T. Engl , 82. M. Kozák , 86. P. Stoilov
12

Béčko Černic vyhrálo 4:1 na hřišti posledního Vochova. Na utkání fotil Bohumil Netušil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vochov převahu nevyužil, skóroval naopak hostující Stoilov

Vochov do utkání nastupoval z posledního místa tabulky a už jako jistě sestupující tým. Ani Černicím se v poslední době moc nedařilo a také na začátku utkání to nebylo jiné. Domácí začali aktivně a od úvodu byli lepším týmem. Hořeli ale v koncovce, a když už zakončení nějakou kvalitu mělo, zakročil dobře dorostenec Gottwald v brance černické rezervy. Hosté se v prvním dějství do útoku moc nedostávali, přesto se ve 23. minutě ujali vedení. Jak dávat góly ukázal vochovským hráčům Petr Stoilov. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:1.

Hosté zlepšili hru a dokráčeli k výhře

Do druhého poločasu už hosté vstoupili lépe a postupně získali herní převahu. Pomohla také střídání, která rozhodně oživila černickou hru. V 67. minutě tak přišel druhý gól hostí, který vsítil Tomáš Engl. Vochovští v té době už spoléhali spíše jen na brejky, zaekterých hrozil hlavně aktivní Jan Fiala. Byl to právě on, kdo krátce po Englově zásahu ještě vrátil domácí do hry snížením na 1:2. Černičtí však v závěrečné dvacetiminutovce drama důrazně odmítli. Nejprve je uklidnil střídající Martin Kozák a skóre duelu na 1:4 pak uzavřel svou druhou trefou Petr Stoilov.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Přijeli jsme na půdu posledního mančaftu soutěže. Bohužel jsme se přizpůsobili jejich hře a hráli hrozně. V první půli dal naštěstí kanonýr Stoilov gól z ničeho nic. Jinak byl soupeř lepší, my se hlavně bránili. Ve druhé půli jsme prostřídali a už hráli hlavně na jejich půlce. Oni hrozili jen z rychlých brejků. Jejich nejlepší hráč s číslem 8 (Jan Fiala, pozn. autora) byl hodně rychlý a dobrý. Nám dobře zachytal dorostenecký brankář Gottwald.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Uxa [-] - V. Vilímek [-] (46. R. Votípka [-] ) , M. Ausberger [-] , J. Řehák [-] , I. Lazarevič [-] , J. Fiala [-] , M. Šulaj [-] , F. Šneberger [-] , M. Klement [-] (18. T. Mottl [-] ) , . Koželuh [-] , T. Hošek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - M. Trnka [-] , P. Stoilov [-] , T. Engl [-] , Z. Hacker [-] , J. Vlk [-] , J. Nedvěd [-] (58. J. Miletínský [-] ) , K. Kaňák [-] (46. M. Müller [-] ) , O. Marušinec [-] , R. Nádraský [-] , J. Setikovský [-] (61. M. Kozák [-] )

Hráči zápasu: J. Fiala - P. Stoilov , P. Gottwald .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kraus Jan - DUŠEK Václav (N), MILETÍNSKÝ,ING. Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vochov už je jistý sestupující. O nic už nepůjde.

Tip: výhra hostů