2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj doplatil na koncovku a s béčkem Chotíkova získal jen bod


Branky


12

Fotbalisté Prazdroje se na jaře trápí a to se nezměnilo ani proti béčku Chotíkova. Domácí sice byli většinu zápasu aktivnější a ve druhém poločase otočili skóre z 0:1 na 2:1, hosté však v závěru vyrovnali a v penaltách brali druhý bod oni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přežili šance soupeře a sami před přestávkou udeřili

V předposledním kole svedl los dohromady týmy, které na jaře moc bodů neuhráli. Aktivnějším týmem byl od začátku Prazdroj. Domácí hráli dobře po stranách, posílali před bránu nebezpečné centry, ale samotné zakončení vázlo. To hosté mnoho nepotřebovali, když je ke střele zpoza šestnáctky poslal do vedení Pavel Čech. V závěru poločasu domácí tlak ještě zesílil. Pavlíček a Litványi hlavičkovali z dobrých pozic, skórovat však nedokázali a po nich měl velkou smůlu Matula. Jeho rána z hranice pokutového území totiž skončila na spojnici břevna a tyče a branková konstrukce pak zastavila i přímý kop stejného hráče.

Prazdroj skóre otočil, v závěru však přišel o výhru

Po změně stran nápor Prazdroje pokračoval. V 57. minutě konečně přišla i odměna v podobě gólu, na 1:1 vyrovnal ranou zpoza šestnáctky Dmytro Dergachov. O deset minut později pak dokonal dokonce obrat Patrik Matula. Hosté toho po změně stran směrem dopředu mnoho nevymysleli. V 88. minutě se však své šance dočkali. Pomohl jim rohový kop, po němž zužitkoval závar před domácí bránou Jakub Bříza – 2:2.

Chotíkov zvládl penalty lépe

Zápas musely rozhodnout až penalty. V nich zvítězil poměrem 5:4 Chotíkov, jehož hráči si tak odvezli domů druhý bod.



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Patrik Matula (hráč): Do zápasu jsme šli s tím, že bychom chtěli konečně vyhrát a od úvodních minut jsme se tlačili dopředu. Do šancí jsme se dostávali zejména ze stran, ale nedařilo se nám akce zakončit gólem. Hosté z jedné z mála šancí vstřelili gól po střele z vápna. Poté jsme ještě přitlačili. Ondra a Jarda měli šance hlavičkou, já nastřelil spojnici po střele z vápna a tyčku z přímáku. Druhý poločas byl ještě víc na jednu stranu a konečně jsme se prosadili po hezké střele zpoza vápna. Zanedlouho jsem se konečně trefil taky. Hosté za druhou půli pomalu nevystřelili na bránu, když následně udeřili po závaru z rohu. V penaltách byli šťastnější hosté. Naše forma a produktivita na jaře byla strašná a můžeme být rádi za body získané na podzim.




Sestavy



FC Chotíkov 1932 B
K. Pachl [-] - P. Čech [-] , J. Bříza [-] , P. Malata [-] , J. Kastl [-] , M. Hauer [-] , D. Vacek [-] , P. Maruš [-] , D. Smutný [-] , M. Rubáš [-] , M. Tříkač [-]

Hráči zápasu: P. Matula - J. Bříza .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - KŘEPELKA Petr (N), HAUER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Oběma týmům se teď moc nedaří, ale vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích