Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov deklasoval béčko Rapidu osmi góly a za týden může slavit postup


Branky


11. J. Gruncl , 40. A. Zikmund (p.) , 44. J. Kovář , 49. J. Kovář , 52. J. Kovář , 62. J. Krčál , 65. J. Krčál , 68. J. Kovář
12

Fotbalisté rezervy Rapidu před týdnem výrazně Smíchovu pomohli, když na domácím hřišti sesadili z čela tabulky Dýšinu. Tentokrát podobný výkon nezopakovali a ze hřiště aktuálního lídra si odvezli porážku 0:8.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se uklidnili až v závěru poločasu

Fotbalisté Rapidu před týdnem doma zdolali 3:1 Dýšinu a do čela tabulky se tak posunul právě Smíchov. V Dýšině určitě tajně doufali, že by Rapid mohl podobný výkon zopakovat i tentokrát. Vzhledem k souběhu s áčkem ale hosté dorazili v oslabení sestavě. Už v 11. minutě přišel vedoucí gól Smíchova, který vstřelil Jakub Gruncl a vypadalo to na jasnou záležitost. To ale úplně neplatilo. Domácí sice měli více ze hry, v další možnosti Gruncl promáchl míč a kýžený efekt nepřineslo ani několik nebezpečných centrů, ale i Rapid dokázal občas zahrozit. Hosté to několikrát zkusili z větší vzdálenosti a vytvořili si i jednu čistou šanci. Za obranou Smíchova vyplaval nabíhající hráč, který byl už zcela sám před brankářem Beštou, ale bránu nedokázal trefit. Ve 40. minutě si míč narazili Kovář s Krčálem, druhý jmenovaný byl v šestnáctce faulován a domácí tak měli možnost zahrávat pokutový kop. O jeho exekuci si střihli Alexandr Zikmund s Kovářem, prvně jmenovaný tento souboj vyhrál a penaltu následně proměnil. Ještě před přestávkou pak Konopík vysunul Jana Kováře, který se nemýlil a gólem na 3:0 asi definitivně zlomil odpor Rapidu.

Smíchov po změně stran skóroval ještě pětkrát

Po změně stran už na hřišti jasně kralovali smíchovští fotbalisté. Ti si vytvářeli spoustu šancí a stříleli také góly. Krátce po přestávce se během chvíle dvakrát trefil Jan Kovář, který zkompletoval hattrick a Smíchov vedl 5:0. Další dva góly pak přidal Jakub Krčál a v 68. minutě se ještě jednou prosadil Jan Kovář. Ve zbytku zápasu ještě domácí několik příležitostí neproměnili a tak se na výsledku 8:0 už nic nezměnilo.

 

Smíchovští tedy mají vítězství v soutěži a postup do 1.B třídy ve svých rukou. V posledním kole jim stačí uhrát na Unionu bod.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Rapid nám minulý týden pomohl proti Dýšině, ale tentokrát hráli současně s áčkem, tak nemohli být tolik nabytí. Přijeli asi ve 12 lidech, z toho tak tři byli ze staré gardy. Situaci jsme tak měli částečně ulehčenou, byť první poločas zase až tak nevypadal. Sice jsme rychle dali první gól a vypadalo to, že to bude probíhat v klidu, a že bychom to měli zvládnout. Měli jsme také více ze hry, ale nebyli jsme schopní vše vyřešit správně. Soupeř tam měl pár střel z větších vzdáleností a jednu velkou šanci, kdy kluci v obraně asi trochu spali. Případný gól na 1:1 by nás asi trochu zpražil. Naopak jsme dali gól na 2:0 z penalty, což nás zklidnilo, naopak soupeře trochu rozhodilo. Asi cítili, že ta penalta byla přísná, byť to z našeho pohledu tak nevypadalo. Ještě do přestávky jsme dali na 3:0 a snaha Rapidu s výsledkem něco dělat už byla asi ta tam. Druhý poločas se hrál už jen na naší útočné polovině a bylo otázkou, kolik gólů dáme. Nakonec jich bylo osm a to tam byla i celá řada dalších šancí. S výsledkem jsme ale spokojeni. Jsme první a čeká nás poslední kolo. Poslední krůček bývá nejtěžší. Už to z minulých sezón známe, tak snad do třetice nám to letos konečně vyjde.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Kovář [-] , J. Krčál [-] (67. F. Baštář [-] ) , J. Gruncl [-] (55. J. Ostrolucký [-] ) , L. Rout [-] (46. D. Kroc [-] ) , A. Zikmund [-] , M. Bačkovský [-] (65. T. Sládek [-] ) , J. Černý [-] , R. Tyll [-] (75. J. Sulek [-] ) , L. Rous [-] , P. Konopík [-]

SK Rapid Plzeň B
P. Beke [-] - P. Baroch [-] , J. Řežáb [-] , J. Řežáb [-] , J. Jelínek [-] , J. Hlaváč [-] , J. Holík [-] , O. Baroch [-] , P. Uchytil [-] , P. Kovářík [-] , M. Peroutka [-]

ŽK: 61. J. Kovář - 39. M. Peroutka .
Hráči zápasu: J. Kovář , J. Krčál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - LEVÝ Jan (N), HOLÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rapid minulý týden obral o body Dýšinu, ale teď už se mu to nepovede.

Tip: výhra domácích