1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást vyhrál v Černicích a je pravděpodobně zachráněn


Branky


11

Fotbalisté Chrástu zvítězili 2:1 na půdě černické rezervy a dvě kola před koncem městského přeboru jsou už asi zachráněni. Domácí sice rychle vedli, ale k bodovému zisku duel dovést nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po gólu na každé straně

Béčko Černic muselo doplnit svou sestavu několika dorostenci. Také Chrást má v kádru hodně mladých hráčů a tak se jednalo o zajímavý souboj dravé omladiny. Lépe začali domácí, které už v 8. minutě poslal do vedení Jakub Miletínský. Hosté se ale nenechali zaskočit a v 17. minutě zakončil rychlou protiakci gólem kanonýr Václav Klik. Ve zbytku první půle se hrál vyrovnaný fotbal, ale na skóre se už nic nezměnilo.

O výhře hostí rozhodl střídající Štembera

Po změně stran pokračovala vyrovnaná partie. V 68. minutě utekl domácí obraně chrástecký mladík Martin Štembera, který byl v té době na hřišti zhruba osm minut a bylo to 1:2. Domácí nechtěli prohrát a s blížícím se závěrem soupeře výrazně přitlačili. Vyrovnat se jim už ale nepovedlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Problém se sestavou mělo už v sobotu áčko, proto za nás v neděli nastoupilo pět dorostenců včetně 15 letého brankáře. Od toho se to vyvíjelo. Hra byla celkem vyrovnaná, za ně také nastoupilo hodně mladých kluků. Naší nově složené obraně soupeř dvakrát utekl a dali dva góly. My vstřelili gól jen na začátku. Naopak z velké převahy na konci jsme se už netrefili. Musím říci, že se všichni dorostenci snažili, byť v tom věku ještě nejsou na dospělou soutěž úplně připraveni.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - K. Zeliński [-] , K. Kuncl [-] , J. Miletínský [-] (65. M. Kozák [-] ) , T. Hrach [-] , K. Kaňák [-] (46. M. Albl [-] ) , F. Švejda [-] , M. Bajer [-] , J. Vlk [-] , L. Táborský [-] , J. Setikovský [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - V. Černý [-] , M. Bórik [-] (66. M. Pek [-] ) , M. Holeček [-] , R. Pour [-] , M. Matys [-] , V. Klik [-] (81. J. Šuster [-] ) , A. Brýla [-] (90. P. Bruj [-] ) , T. Doležal [-] (60. M. Štembera [-] ) , M. Brýla [-] , D. Tupý [-]

ŽK: 25. J. Vlk , 40. L. Táborský - 58. M. Matys .
Hráči zápasu: V. Klik .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Schingler Milan - MILETÍNSKÝ,ING. Petr (N), ŠEJDL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas, který rozhodnou až penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích