Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2019 18:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště oslavilo sto let od založení Sokola vítězstvím nad Prazdrojem


Branky


10

Kvůli oslavám stého výročí založení Sokola v Hradišti si fotbalisté Tornáda předehráli utkání s Prazdrojem už v pátek. Do tabulky si připsali, í díky hattricku Krliše, tři body za výhru 5:3 a v sobotu se tak mohli s chutí vrhnout do víru slavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště šlo do dvougólového vedení, Jandoš však vrátil Prazdroj do hry

Utkání začali výtečně domácí a po pěkné kombinaci se již ve 27. vteřině dostal k rámě z dobré pozice Hanz Rucký. Tvrdou ranou málem protrhnul síť. Bohužel ne tu v bráně, ale tu za ní. Hosté se nenechali zahanbit a Valeček odkopával před nabíhajícím Hynešem na roh. V 6. minutě se krátce radovali domácí, ale Krlišův gól nebyl pro postavení mimo hru uznán. Počáteční tlak tak Tornádo využilo ve 12. minutě, když si Krliš naběhl na centr Beránka. Kolaříkovi nedal nejmenší šanci a otevřel skóre - 1:0. Hned po rozehrávce se dostal do šance hostující kapitán Hyneš, ale jeho střela Bejčkovu bránu minula. Kočího lob pak jen těsně nevyšel a navýšení skóre se tak domácí dočkali až v 21. minutě. To dobrou střelu Beránka vyrazil Kolařík jen před sebe a Jirka Němeček si dal ohromně záležet, aby dobře trefil. Povedlo se a Hradiště vedlo 2:0. Hosté se pak dostali do obrovské šance, ale Bejček kryl všechny tři střely, které šly bezprostředně po sobě. Iniciativu přebrali hosté a přitlačili. Z jejich tlaku vzešlo snížení ve 29. minutě z kopačky Jandoše - 2:1. Srovnat mohl Matula, ale jeho hlavičku Bejček chytil. Ve 31. minutě se při odkopu ve vlastním vápně zranil Prazdrojský Miloš Tříska a musel střídat. Do půle ještě nevyužili své příležitosti Kočí, který nedosáhl na Biharyho centr, Rucký a Pihlart, kteří ztroskotali na Kolaříkovi. Další zákrok předvedl těsně před poločasem i Bejček. I díky tomu šli do druhé půle domácí s jednobrankovým vedením.

Domácím vystřílel výhru především Krliš

I druhou půli začali lépe Hradišťští. Jirku Němečka vychytal Kolařík, Páťa Kočí pak z dorážky netrefil prázdnou bránu. Valečkova rána z dálky také cíl nenalezla. Na druhé straně se balon po centru před bránu odrazil od země do Beránkovy ruky a hosté kopali penaltu. Tu s jistotou proměnil opět Jandoš - 2:2. Ještě v téže minutě vyslal Furár po křídle Kočího. Ten si pohrál s bekem hostí a vypálil. Kolařík míč jen vyrazil a dobíhající Vašek Krliš strhnul vedení opět na stranu Tornáda - 3:2. Furár pak trefil trestňák nad bránu Prazdroje a to domácí mrzelo zejména v 68. minutě, když Pavlíček srovnal po chybě v obraně na 3:3. V 80. minutě už se Vašek Krliš na zadní tyči nemýlil a hlavou uklidil přetažený roh do hostující brány - 4:3. Definitivně mohl rozhodnout Valeček, ale jeho hlava po dalším rohu skončila vedle. Pravačku pak vyzkoušel levák Beránek, Kolařík ale vytáhl zákrok dne. Po rohu zahraného Márou Drahoňovským napřáhnul zpoza vápna Páťa Kočí a jeho Kipsta se konečně trefila - 5:3. Hosté ještě zkusili zápas zdramatizovat, ale další branku mohli z brejku přidat domácí. Bohužel akci ani nezakončili. Tak zápas dospěl do závěru za příznihého stavu pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): Výhra je zasloužená, byli jsme o kousek lepší a měli i více šancí. Kdybychom v zakončení měli více klidu, mohli jsme mít klid i v závěru zápasu. Ale to my ne. To my raději uděláme pro diváky trošku drama, abychom se po zápase mohli radovat z vydřené výhry. Na té se podílel hattrickem Vašek a několika výtečnými zákroky opět Bejk. To jsou za nás hráči zápasu. Ale rozhodně nezklamal nikdo, a i střídající kluci odehráli své posty se ctí. Hosté byli velice nebezpeční a ani za nepříznivého stavu neskládali zbraně. Za to jim patří obrovské uznání. Dobře zahráli především Dergachov, na kterého hrál skvěle Hanz a také Matula. Uvidíme, jaké budou sobotní zápasy, které budeme na dálku sledovat při užívání si oslav stého výročí založení Sokola v Hradišti.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , M. Valeček [-] , V. Krliš [-] (86. H. Vladimír [-] ) , M. Furár [-] , J. Rucký [-] (67. M. Drahoňovský [-] ) , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , J. Bihary [-] (79. F. Šperl [-] ) , M. Beránek [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , L. Jandoš [-] , P. Hyneš [-] , M. Ranš [-] , D. Dergachov [-] , J. Hostička [-] , M. Tříska [-] (32. J. Diviš [-] ) , P. Kratochvíl [-] , J. Hofrajtr [-]

ŽK: 51. J. Rucký - 70. J. Hofrajtr .
Hráči zápasu: P. Bejček , V. Krliš - D. Dergachov .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Burda Václav - KRAČMER Marek, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Prazdroji chceme vrátit porážku na penalty z podzimu a věřím, že to zvládneme a oslavime tak 100 let Sokola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích