0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 14:30

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště veze tři body z neoblíbeného hřiště na Rapidu


Branky


13

Fotbalisté třetího Hradiště dokázali vyhrát na půdě béčka Rapidu, kde se jim v minulosti příliš nedařilo. Jediný gól utkání vstřelil ve 26. minutě Jan Bihary.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bihary poslal Tornado do vedení

Začátek zápasu vyšel lépe hostům a ti domácí zatačili před jejich bránu. První velkou šanci promarnil Němeček. Rucký pádil v 15. minutě sám na Lišku, ale domácí golman se blýskl skvělým zákrokem. Po rohu se k hlaviččce dostal Krliš, ale Liška opět zasáhl. Další obrovskou šanci měl Bihary, který ale ještě přihrával na Ruckého, bohužel nepřesně. Rapid pak málem potvrdil pořekadlo nedáš - dostaneš. Ve 20. minutě se před Fryšem ocitl Jelínek, těžký balon ale nezpracoval a ten skončil vedle naší brány. Bihary pak svedl souboj s domácím golmanem, který nervově nevydržel a hodil po hostujícím útočníkovi balon. Oba vyvázli se žlutým napomenutím. To jakoby Biharyho nabudilo. Po dobrém držení míče napřáhnul za vápnem a křižnou střelou do vingle nedal svému soupeři z předchozího souboje šanci - 0:1. Hned o minutu později měl další dobrou šanci Rucký. Po půlhodině hry trefil Červený trestňák jen do zdi, ale Rucký napálil odražený balon parádně. Bohužel šel přesně do míst, kde stál Liška a ten míč vyrazil. Posledních deset minut se domácí dostali více do hry. Ve vápně zachraňoval Němeček, který ve skluzu odehrál balon z vápna, roh pak odvrátil hlavou Pytlík. Pořádnou šanci si ale domácí nevypracovali.

Gól už nepadl, v závěru byl za "boží ruku" vyloučen domácí Hlaváč

První šanci druhého poločasu měl Krliš, ale domácí obrana jej vypálit nenechala. Hra pak začala být z obou stran dost nervozní. Aby se sudímu Levému zápas nevymknul, ukázal pár hráčům žluté kartonky a na chvíli se horké hlavy zklidnily. V 70. minutě nebezpečně vypálil Červený, z protiútoku se řítil na Fryše domácí Boháč, brejk zakončil střelou, kterou hostující golman zlikvidoval. O chvilku později zahrávali domácí trestný kop z velice nadějné pozice. Golman si postavil masivní zeď, kterou domácí Kovářík trefil, odražený balon pak uklidil do bezpečí Krušina. Ten ke konci zápasu svedl několik sprinterských soubojů se svým spolužákem Filipčíkem. Hostující bek ve všech případech obstál a domácího rychlíka k nebezpečnějšímu zakončení nepustil. Střely od brankové čáry pak Fryš s jistotou pochytal. Na druhé straně se k ráně dostal Němeček, domácí obrana srazila jeho pokus na roh. Po něm pálil nebezpečně Pikhart. Při útoku domácích se do souboje opět dostal Krušina s Filipčíkem a jejich souboj skončil rohovým kopem. Ten domácí rozehráli vysokým centrem, na který ve vápně vyskočil mimo ostatní i domácí Hlaváč. Balon zkusil po Maradonovsku usměrnit rukou. Sudí Levý byl ale pozornější, než jeho kolegové ma mistrovství světa a tak šel domácí borec devět minut před koncem po druhé žluté ze hřiště. Závěr tak měli hosté o něco jednodušší a zápas už dohráli poměrně v poklidu do vítězného konce.  

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): Tři body z pro nás dlouhodobě neoblíbeného hřiště Rapidu jsou skvělé. Vítězství je zasloužené, především za první poločas. Kdybychom proměnili alespoň polovinu svých tutovek, mohlo to být v klidu 3:0 po půli a zápas mohl být pohodový. Takto jsme sice zvítězili, ale o výsledek jsme se museli prát do posledních chvil a to je škoda. Výtečná je nula na kontě obdržených branek. Tím spíše, že je to druhá v řadě, když počítáme i středeční pohár. Domácí vůbec nevypadali jako mužstvo bojující o spodní pozice tabulky, ale naše obrana v čele s golmanem zvládli zápas na jedničku.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Liška [-] - J. Jelínek [-] , M. Boháč [-] (80. M. Matoušek [-] ) , P. Filipčík [-] , M. Novák [-] , D. Polívka [-] , M. Špicl [-] (72. D. Tauš [-] ) , J. Spour [-] (46. P. Uchytil [-] ) , P. Kovářík [-] , J. Hlaváč [-] , O. Baroch [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
R. Fryš [-] - J. Němeček ml. [-] , V. Krušina [-] , M. Valeček [-] , V. Krliš [-] , D. Červený [-] , J. Rucký [-] (75. M. Drahoňovský [-] ) , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , J. Bihary [-] , M. Beránek [-]

ŽK: 24. J. Liška , 53. J. Hlaváč , 76. D. Polívka - 24. J. Bihary , 56. J. Němeček ml. , 61. V. Krliš . ČK: 81. J. Hlaváč .
Hráči zápasu: R. Fryš , J. Bihary .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Levý Vítek - HOLÍK Tomáš (N), BERÁNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hradišti se daří celkem celou sezónu, bude chtít ještě prohnat první dva týmy - 2-3.