0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Union vyhrál také ve Zruči


Branky


14

Fotbalisté Unionu potvrdili výbornou formu z posledních zápasů. Tentokrát zvítězili jasně 4:0 na půdě rezervy Zruče a připsali si už čtvrté vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořánek poslal Union do vedení

Béčko Zruče na Union vyrukovalo s věkově zkušenou sestavou. Poprvé v sezóně se mezi tyčemi objevil dokonce předseda klubu Petr Hodan, kterému je už devětačtyřicet let. Přeci jen mladší hosté byli od začátku zápasu živější, pohyblivější a vedení se ujali už ve 14. minutě. To Petr Filmak poslal do samostatného úniku Adama Hořánka a ten nadvakrát překonal Hodana. Union byl lepší i v dalším průběhu poločasu, domácí hrozili jen z občasných brejků. Do přestávky se už ale skóre znovu neměnilo.

Union rozhodl třemi rychlými góly

Do druhého poločasu měli hosté doslova drtivý nástup. Ve 49. minutě rozehrál Kutný standardní situaci na hlavu Ondry Jakoubka a ten zvýšil na 0:2. V 56. minutě sice Kutnému nesedla střela, míč se však dostal k Tomášovi Hájovskému, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. O dvě minuty později byl navíc v šestnáctce faulován Jakoubek a nařízenou penaltu proměnil Adam Sýkora. O vítězi zápasu tak bylo rozhodnuto a v jeho zbytku se už skóre ani na jedné straně nezměnilo. Béčko Zruče tak doma podlehlo Unionu jasně 0:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Karel Jakeš (vedoucí mužstva): Celý zápas jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli, domácí měli jen pár menších šancí. Na obou stranách bylo dost nepřesností daných hlavně mokrým terénem, všichni klouzali.



Sestavy


TJ Zruč B
P. Hodan [-] - J. Trnka [-] , O. Král [-] , M. Klail [-] (46. V. Mašek [-] ) , R. Karpíšek [-] , P. Korous [-] , V. Mařík [-] , K. Trnka [-] , T. Valenta [-] (80. M. Trnka [-] ) , P. Záhořík [-] (56. P. Hofmann [-] ) , Z. Boháč [-] (46. P. Řezáč [-] )

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , T. Hájovský [-] , A. Sýkora [-] , P. Šimana [-] - P. Kutný [-] , P. Filmak [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - A. Hořánek [-] , O. Jakoubek [-] (58. K. Kotrč [-] ) -

ŽK: 24. Z. Boháč , 45. V. Mařík .
Hráči zápasu: M. Horn , P. Kutný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KODÝDEK Petr - ADAMČÍK Miroslav, ULRYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 5. 2019 07:53
Tady nebylo vůbec o čem, když za nás nastoupila stará garda, která hrála den před tím s Chrástem.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Béčko Zruče má velmi kvalitní tým a doma by měla zvítězit - 3-2,