0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov pokračuje v dostizích o první místo, v Chrástu nezaváhal


Branky


13

Také po 20. kole pokračuje těsný souboj o první místo v tabulce městského přeboru mezi Smíchovem a Dýšinou. Smíchovští vyhráli v Chrástu 2:0, byť jim scházel nejlepší střelec soutěže Jan Kovář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli díky rychlému gólu Kroce

Smíchovští nastoupili do utkání v Chrástu bez Jana Kováře, který má na kontě už 41 gólů. Přesto vstoupili do utkání tlakem, který zužitkovali už v 9. minutě. To napřáhl z dálky Zikmund, jenž sice orazítkoval břevno, ale odražený míč vrátil hlavou do sítě Daniel Kroc, který ještě v minulé sezóně právě v Chrástu působil. I nadále se pak hrálo především pod smíchovskou taktovkou. Chrástečtí taktiku neměnili, vycházeli ze zabezpečené obrany a v ofenzivě spoléhali hlavně na standardní situace. Do kabin se odcházelo za stavu 0:1.

Pojistku přidal v 79. minutě Zikmund

Po změně stran si domácí vypracovali několik standardních situací na útočné polovině, ale obrana Smíchova si s nimi dokázala poradit. V dalších minutách už poté opět přebrali iniciativu hosté, kteří ze hry soupeře téměř do ničeho nepouštěli. Stále to však bylo jen o gól a stát se tak mohlo cokoliv. Uklidnění do řad hostí nakonec vnesl až v 79. minutě Alexandr Zikmund, který se po rohovém kopu prosadil hlavou. Výsledkem 0:2 už také utkání skončilo.

 

Smíchov tak na den dokonce přeskočil v tabulce Dýšinu. Tak však následně nezaváhala ve Vochově a vrátila se tak o bod na první místo.



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Zápas probíhal pod naší taktovkou. Od začátku až do konce jsme to měli v našich rukách. Většinu utkání jsme hráli na soupeřově polovině. Soupeř měl několik vysokých hráčů a tak byli nepříjemní ve standardkách. První gól jsme dali hned kolem 10. minuty, skoro odchovanec Chrástu Dan Kroc dal na 1:0. Soupeř bránil v poměrně hlubokém obranném boku a my museli hrát téměř celý zápas do plných, což není nikdy jednoduché. Navíc nám scházel útočník číslo 1 Honza Kovář a tak jsme tam vysunuli Kubu Černého, který ale na tom postu zas tak často nehraje. Převahu jsme ale měli, soupeř si v podstatě šanci nevytvořil. Dlouho to ale bylo jen 1:0, navíc jsme věděli, že soupeř může hrozit z těch standardek, ke kterým jsme je na začátku druhé půle i pustili. Naštěstí jsme je poctivě ubránili, nadále tlačili a bylo asi otázkou času, kdy ještě nějaký gól přidáme. Ten se nám podařilo dát v 79. minutě. To už jsme se uklidnili a věděli, že tam neprohrajeme. Těší nás, že jsme dostali Dýšinu zase pod tlak. Možná jsme mohli vyhrát i výraznějším rozdílem, ale myslím si, že Chrást hrál velice dobře dozadu a bylo těžké se střelecky prosadit.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Holeček [-] , M. Bórik [-] (78. V. Černý [-] ) , M. Matys [-] , V. Klik [-] , J. Šuster [-] , M. Brýla [-] (57. V. Šejdl [-] ) , P. Bruj [-] , T. Doležal [-] , A. Brýla [-] (87. M. Pek [-] ) , D. Tupý [-]

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Černý [-] , J. Ostrolucký [-] (65. B. Mičan [-] ) , J. Gruncl [-] (75. L. Rout [-] ) , D. Kroc [-] (89. D. Rada [-] ) , A. Zikmund [-] , M. Bačkovský [-] , P. Konopík [-] , L. Rous [-] , R. Tyll [-] (14. T. Sládek [-] ) , K. Fajfrlík [-]

ŽK: 53. M. Bórik , 56. M. Brýla - 58. P. Konopík , 90. D. Rada .
Hráči zápasu: A. Zikmund , L. Rous .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kraus Jan - ADÁMEK Filip, MYTISKA Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Smíchov zaváhal ve Lhotě, v Chrástu si to nesmí dovolit, jestli chce postoupit - 1-5.