7:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice zlomily sérii proher, béčko Chotíkova deklasovaly sedmi góly


Branky


10. J. Kanta , 35. O. Kollros , 44. P. Vacek (p.) , 66. T. Voves , 68. T. Voves , 75. L. Fořt , 86. J. Kanta
13

Litice protrhly sérii čtyř porážek v řadě tím nejlepším možným způsobem. Rezervě Chotíkova totiž nasázely hned sedm gólů a sami žádný neinkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na negativní bilanci Litic z poslední doby měla velký podíl marodka. Tentokrát se mužstvo kolem kapitána Vacka sešlo už v silnější sestavě a na hřišti to bylo znát. Proti rezervě Chotíkova tak Litičtí od začátku dominovali. Skóre se poprvé měnilo už v 10. minutě, kdy ho otevřel Jiří Kanta. I poté měly Litice jasnou převahu, byť se na další gól čekalo až do 35. minuty. Na 2:0 zvyšoval Ondřej Kollros. V samotném závěru úvodního dějství ještě domácí zahrávali penaltu a tu Pavel Vacek proměnil.

Po změně stran dominance Litic pokračovala. Domácí neproměnili několik šancí a navíc nedali ani pokutový kop. Skóre se tak opět měnilo až v 66. minutě zásluhou Tomáše Vovese, který přidal o dvě minuty později i trefu na 5:0. Čtvrthodinu před koncem pak svůj dobrý výkon okořenil gólem Lukáš Fořt a na konečných 7:0 zvyšoval Jiří Kanta. Litice tak zastavily sérii porážek vysokou výhrou nad týmem, se kterým na tom byly před utkáním bodově stejně.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Už bylo na čase po čtyřech porážkách zabrat. Konečně jsme se sešli v trochu silnější sestavě a soupeř nám hodně pomohl, protože byl ve všech směrech horší. Měli snad jen dvě šance, které náš brankář pokryl. My ještě neproměnili penaltu, šancí měli možná na dalších sedm gólů. Od začátku to bylo v naší režii a bylo jasné, že musíme zvítězit. Bylo jen otázkou, kdy dáme první gól a kolik jich tam pak nasázíme.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - P. Vacek [-] , T. Voves [-] (75. J. Knotek [-] ) , L. Fořt [-] , J. Tykvart [-] , T. Aschenbrenner [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] (53. P. Jareš [-] ) , M. Forman [-] , J. Kanta [-] , J. Krejčí [-]

FC Chotíkov 1932 B
P. Čech [-] - R. Ježek [-] , M. Rubáš [-] , M. Hauer [-] , D. Smutný [-] (77. P. Oulík [-] ) , K. Pachl [-] , P. Malata [-] (70. P. Bock [-] ) , P. Maruš [-] , M. Tříkač [-] , D. Vacek [-] , J. Kastl [-]

Hráči zápasu: L. Fořt , T. Aschenbrenner .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - DUNA Martin (N), KRISTL Dennis (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Litice jsou doma velmi silné a s béčkem Chotikova si poradí 4-2.