Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště rozhodlo o výhře ve Vochově drtivým úvodem, stíhačka domácích už byla marná


Branky


12

Fotbalisté Hradiště vlétli do zápasu ve Vochově jako velká voda a v 6. minutě vedli už 3:0. Ve vzduchu tak visel pořádný debakl, ale ten se nakonec nekonal. Domácí se v dalším průběhu utkání zvedli a nakonec sahali i po remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tornádo udeřilo třikrát za 6 minut!

Vstup se Tornádu vydařil náramně. Běžela 46. vteřina a Čaloun šel prvně pro balon do své sítě. Rucký přinutil domácího golmana k odkopu, ten se mu moc nepovedl a domácího obránce, ke kterému se odkop dostal, Šperl výtečně napadal. Balon se tak odrazil k Tomášovi Beránkovi, který přeloboval vyběhnutého domácího golmana. Ten si sice na míč sáhnul, ale dostat jej mimo bránu nedokázal - 0:1. V páté minutě vyšlo opět Šperlovo napadání tak dobře, že odražený balon přišel na nohu Patrikovi Kočímu, který míč potáhnul podél vápna a střelou k levé tyči nedal Čalounovi šanci - 0:2. Třetí zásah byl ještě rychlejší. Hned o minutu pozděni vyslal Patrik Kočí kolmicí mezi stopery Vaška Krliše. Ten se obtočil kolem Tržila a z hranice vápna trefil stejné místo, jako před ním Kočí - 0:3. Takový začátek nikdo nečekal, ale paradoxně se poté dostali do hry domácí. První hrozbu vyslal z trestného kopu z téměř 30ti metrů Klement. Bejčkovu bránu ale minul. Domácí zjednodušili hru a zkoušeli hrát balony za naši obranu na rychlíky Fialu se Šnebergerem. Obrana Tornáda ale pracovala slušně a Bejček všechno jistil. Po faulu na Valečka centroval z trestňáku Patrik Kočí. Na parádní balon nabíhala hned trojice hostujících hráčů, kapitán Pytlík ale trefil vedle. Z rychlého protiútoku se do souboje s Kubou Ženíškem dostal již zmiňovaný Šneberger. Hostující bek si jako poslední hráč počínal obezřetně a domácímu útočníkovi se povedlo prostřelit vybíhajícího Bejčka - 1:3. Sám před Čalounem se ocitl poté Rucký, míč ale netrefil dobře. Za chvíli dostal balon do brány Filip Šperl, nepohlídal si ale svoji pozici a tak branka pro ofside nebyla uznána.

Domácí se dostali na dostřel, vyrovnat už ale nestačili

Domácí nastoupili do druhé půle úplně jinak, než do začátku zápasu. Byli aktivní, ale především ve středu hřiště. Naopak první šanci mělo Hradiště. Ruckého střelu Čaloun ale kryl, Němečkův chytrý lob z dálky skončil těsně nad opuštěnou bránou. Po necelé hodině hry Bejček výtečně zlikvidoval obrovskou šanci domácích, když byl včas u své pravé tyče. V 64. minutě Bejček vyběhl daleko před vápno a sebral Fialovi další 100% šanci. Po Krlišově přidržení kopali domácí trestňák a Bejček balon opět přitáhnul do dvých rukavic. V 70. minutě mohl skórovat Tom Beránek, ale neuspěl, stejně se vedlo na druhé straně Fialovi, když Bejček vytáhl dokonalý zákrok. K rozhodnutí mohlo dojít přesně čtvrt hodiny před koncem. Patrik Kočí velice rychle vhodil dlouhý aut až na Krliše do vápna. Jeho hlavička skončila těsně vedle opuštěné brány. To dalo šanci domácím a ti ji o čtyři minuty později využili. Do úniku se dostal velmi aktivní Fiala a tentokrát si s Bejčkem poradil - 2:3 a jedenáct minut do konce základní hrací doby. Hosté ale byli v poli aktivní a po dvou rozích pálil vedle Beránek. Rucký se opět ocitl zcela osamocený před Čalounem, ale prudkou ránu trefil jen do něj. Domácí se ani přes tříminutové nastavení k ničemu podstatnému už nedostali a tak si nakonec Hradiště tři body za výhru o jednu branku z Vochova odváží.

 

Autor: Tomáš Květoň (Hradiště)



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): Tři body jsou z Vochova dobrým počinem. Vydařil se nám zejména nástup do zápasu, kdy jsme prakticky rozhodli. Domácí pak hru vyrovnali, skóre naštěstí nikoliv. I když jsme měli i v dalším průběhu více šancí, již jsme skórovat nedokázali a to je chyba. Je ale potřeba vyzdvihnout i kvality soupeře, který se po pro něj hororovém začátku zvednul a z jasného zápasu dokázal udělat drama.



Sestavy


SK Vochov 1930
T. Čaloun [-] - I. Lazarevič [-] , J. Řehák [-] (72. S. Vukovič [-] ) , J. Uxa [-] , M. Klement [-] , F. Šneberger [-] (72. . Koželuh [-] ) , J. Fiala [-] , V. Vilímek [-] , R. Schveinert [-] , M. Ausberger [-] , O. Tržil [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , F. Šperl [-] (75. J. Bihary [-] ) , M. Valeček [-] , V. Krliš [-] , M. Furár [-] , J. Rucký [-] (89. H. Vladimír [-] ) , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] , J. Ženíšek [-]

ŽK: 50. F. Šneberger - 66. V. Krliš .
Hráči zápasu: J. Fiala - P. Kočí , F. Šperl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - ŠVANTNER František, ULRYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Věřím, že si do Hradiště tři body odvezeme.

Tip: výhra hostů