2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová přehrála Union a získala důležité tři body v boji o záchranu


Branky


35. T. Linda , 81. D. Roubal
12

Fotbalisté Druztové si doma vyšlápli na Union a vítězstvím 2:0 si zajistili veledůležité tři body v boji o záchranu. O domácí výhře rozhodli svými zásahy Linda a Roubal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Linda potrestal špatný výkop hostujícího brankáře

Předposlední Druztová přivítala Union, který naposledy rozstřílel 9:1 Vochov a to rozhodně vzbuzovalo respekt. Domácí však nezačali ustrašeně. Naopak, dobře napadali rozehrávku soupeře, což Unionu dělalo problémy. I tak si hosté vytvořili několik šancí, ovšem Druztovou při nich podržel brankář Purkar. V prvním poločase tak padl jediný gól a vstřelili ho ve 35. minutě domácí. Gólman Horn sice parádním reflexem zastavil tečovanou střelu, pak ale špatným výkopem trefil před sebou stojícího soupeře, domácí se zadarmo dostali k míči a Tomáš Linda zakončil do poloprázdné brány.

Šance Unionu pochytal Purkar, střídající mladík Roubal jistil výhru Druztové

Po změně stran se hrál podobný fotbal. Union si i přes bojovnou hru domácích vytvořil několik příležitostí k vyrovnání, ale Purkar chytal výborně. V 81. minutě naopak přišla domácí pojistka. Po zásahu brankáře Horna uklidil míč do sítě z dorážky Daniel Roubal. Hosté se hodně zlobili, reklamovali, že Hájovský, který se snažil míč před brankovou čarou vykopnout, byl protihráčem nedovoleně sražen, ovšem sudí Šmaus gól uznal. Výsledkem 2:0 už utkání také skončilo. Druztová sice zůstala předposlední, ale stáhla ztrátu na týmy před sebou.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Přestože jsme se sešli v silné sestavě, zápas se nám vůbec nepovedl. Od začátku jsme měli problémy s nerovným terénem a menším hřištěm, na kombinaci nebyl prostor a ani čas, protože domácí dobře napadali. Měli jsme šance, ale všechno pochytal výborný gólman. Domácí se jednou prosadili po naší chybě, druhý gól jim v závěru daroval rozhodčí. Ten ale pískal špatně na obě strany a určitě nám zápas neprohrál.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Linda [-] , J. Zeman [-] (65. T. Krysl [-] ) , V. Němeček [-] (72. D. Roubal [-] ) , L. Denk [-] , T. Roubal [-] (84. O. Kosa [-] ) , J. Šlauf [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , P. Musil [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Hořánek [-] , O. Jakoubek [-] (46. T. Hájovský [-] ) , P. Šimana [-] - P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] (60. P. Filmak [-] ) , J. Jindra [-] - M. Seidl [-] , K. Kotrč [-] (70. D. Kalaš [-] ) -

ŽK: 58. T. Roubal , 90. J. Šlauf - 48. M. Hořánek .
Hráči zápasu: P. Purkar , T. Linda - P. Kutný .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: ŠMAUS Petr - ADAMČÍK Miroslav, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Posílený Union v Druztové vyhraje.

Tip: výhra hostů