4:1
(3:1)
22. M. Gabriel (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd přehrál na závěr sezóny Krchleby


Branky


34. J. Zivčák , 37. M. Samek , 40. L. Pikl ml. , 57. M. Samek - 22. M. Gabriel (p.)
12

Fotbalisté Chodského Újezdu přehráli na závěr sezóny Krchleby. Domácí sice inkasovali jako první z penalty, ale pak už byli lepším týmem a nakonec se rozloučili s ročníkem vítězstvím 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté skórovali jako první, domácí se začali prosazovat po půlhodině hry

Fotbalisté Chodského Újezdu se chtěli důstojně rozloučit nejen se sezónou, ale především se svým dlouholetým hráčem, funkcionářem, kamarádem a předsedou OFS Tachov, panem Jiřím Dufkou, který minulý týden náhle zemřel. Do utkání nastoupil i jeho syn Jiří Dufka mladší, jenž odehrál prvních 20 minut s kapitánskou páskou.

 

Domácí také byli od začátku aktivnější, ale ze svého úvodního náporu gól nevytěžili. Ve 22. minutě naopak jeden z obránců Újezdu v šestnáctce nešťastně, ale i nedovoleně, podkopl protihráče a Marek Gabriel otevřel z nařízené penalty skóre. Chodský Újezd však hrál nadále s chutí a ve 34. minutě konečně korunoval převahu svého týmu veterán Josef Zivčák. Tím domácí střeleckou smůlu protrhli a ještě do přestávky skóre převrátili na jejich stranu Maksym Samek a Ladislav Pikl mladší – 3:1.

Chodský Újezd vytěžil z mnoha šancí už jen jeden gól

Po změně stran převaha Chodského Újezdu jen pokračovala. Domácí rozbíjeli rozehrávku soupeře vysokým presinkem, snadno tak získávali míče a vytvořili si i řadu šancí. Jen ta koncovka pokulhávala a tak se už trefil pouze podruhé v utkání Maksym Samek. Ten tak v 57. minutě uzavřel skóre na konečných 4:1. Domácí tedy mohli být spokojeni. Jako nováček neměli záchranářské starosti a se sezónou i panem Dufkou se rozloučili povedeným výkonem. I Krchleby by se měly v 1.B třídy udržet.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Čekal nás nelehký soupeř, který stále ještě hrál o udržení. My řešili smutnou událost, která se stala minulý týden, kdy nás opustil náš kamarád, spoluhráč, funkcionář a prezident v jedné osobě, takže jsme ten zápas chtěli vyhrát a dát do něj úplně všechno. Od začátku jsme dirigovali hru, soupeře moc do ničeho nepouštěli, ale po nešťastném zákroku našeho obránce ve vápně kopali penaltu, kterou proměnili. To nás ale nezastavilo. Kluci tam nadále nechávali kus srdce, kluci od začátku do konce lítali v do obrany i v útoku a ještě v prvním poločase jsme otočili skóre na 3:1 a zápas už byl v naší režii. Ve druhém poločase byl už soupeř zalezlý, vůbec nechtěl hrát. My je napadali od jejich obrany, získávali míče a dostávali se do šancí. Sice jsme už vstřelili jen jeden gól, ale těch šancí bylo opravdu hodně a mohli jsme klidně vyhrát 10:1. Chtěl bych všem poděkovat a jsem rád, že jsme se s naším kamarádem rozloučili tak, jak jsme si představovali.




Sestavy


TJ Chodský Újezd
O. Krasnianyk [-] - J. Zivčák [-] (66. P. Kahun [-] ) , J. Dufka [-] (20. M. Samek [-] ) , P. Opava [-] (77. D. Maščák [-] ) , T. Trejbal [-] , J. Zivčák [-] (46. L. Pikl st. [-] ) , J. Pikl [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] , V. Pryvrattskyi [-] , M. Beneš [-]

SK Krchleby 1921
J. Straka [-] - P. Prihoda [-] , M. Kolář [-] (40. J. Valenta [-] ) , K. Bláha [-] , T. Krejčí [-] , V. Všechovský [-] , M. Gabriel [-] (63. P. Selnar [-] ) , L. Sekereš [-] , T. Ježek [-] , L. Kouřil [-] , P. Bláha [-]

ŽK: 56. L. Pikl st. - 76. K. Bláha .
Hráči zápasu: M. Samek .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: KOŘAN Josef - SLIVONĚ Radek (N), KORIŤÁK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip experta: výhra domácích

Újezd je doma velmi silný a s Krchleby si poradí, tipuji 3:1.