1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd veze ze hřiště lídra dva body!


Branky


15

Překvapivý výsledek se zrodil v Dlouhém Újezdě. Domácí Sparta, která vede tabulku soutěže, totiž nedokázala porazit nováčka z Chodského Újezdu. Po řádné hrací době skončil zápas remízou 1:1, v penaltách se navíc více dařilo hostům, kteří tak získali druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Janků odpověděl do přestávky Petr Pikl

Dlouhý Újezd vstupoval do utkání v roli favorita. Chodský Újezd si ale nevede vůbec špatně a pro každého je nepříjemným soupeřem. To se ukázalo i tentokrát. Hosté od začátku vsadili na kvalitní obranu a dobře rozbíjeli hru Sparty. Žádné větší šance tak dlouho k vidění nebyly, ale ve 35. minutě se přeci jen prosadili domácí. Skóre utkání otevřel Tomáš Janků. Hosté se ale nenechali nijak vykolejit a těsně před přestávkou dokázali i vyrovnat. Svou trefou se o to postaral Ladislav Pikl mladší – 1:1.

Druhý poločase se obešel bez gólu

Po změně stran se hrál bojovný fotbal. Oba týmy mohly několikrát strhnout vedení na svou stranu, ale šance nedokázaly proměňovat. Zápas tak skončil po normální hrací době remízou 1:1 a hosté rozhodně mohli být se svým vystoupením spokojeni.

Druhý bod si odvezli hosté

V penaltovém rozstřelu se navíc dařilo lépe Chodskému Újezdu. Ten v něm zvítězil 5:4 a ze hřiště lídra tabulky tak veze dva cenné body. Dlouhý Újezd dal šanci druhé Bělé jít do vedení, ale ta toho nedokázala využít. V neděli padla v Postřekově také na penalty.



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Byl to těžký zápas, čekal nás lídr tabulky. Tomu jsme přizpůsobili naši hru, hráli jsme ze zabezpečené obrany. Soupeře jsme nepouštěli do větších šancí. Oni hráli hlavně na nakopávané míče, což se nám dařilo zachytávat. Soupeř sice vedl, ale my jsme nadále hráli naši hru a do poločasu se šťěstím vyrovnali. Ve druhém poločase to bylo vyrovnané, šance byly na obou stranách. Navíc se to docela vyhrotilo jak ze strany hráčů, tak i diváků. Bylo tam hodně diskuzí. Dá se říci, že to byla asi spravedlivá remíza. S hrou a přístupem hráčů jsem byl tentokrát velice spokojen. Rychle jsme zapomněli na prokaučovaný zápas s Chodovem, který jsme měli vyhrát už po 90 minutách. Tentokrát bych rád pochválil všechny od gólmana až po posledního hráče v poli.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd z.s.
T. Kopolovič [-] - M. Futro [-] , J. Švábek [-] (55. L. Zeman [-] ) , J. Synek [-] , L. Pernglan [-] , V. Kulíř [-] , J. Makrlík [-] (60. L. Gitta [-] ) , P. Hána [-] , T. Janků [-] , P. Földeši [-] , M. Dvořák [-]

TJ Chodský Újezd
D. Maščák [-] - P. Opava [-] , M. Samek [-] (75. J. Zivčák [-] ) , J. Pikl [-] , T. Trejbal [-] , V. Pryvrattskyi [-] , P. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] , L. Pikl st. [-] , J. Zivčák [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 16. J. Švábek , 33. V. Kulíř , 63. P. Hána - 34. M. Beneš .
Hráči zápasu: T. Janků - P. Pikl , D. Maščák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - ČERMÁK Vladimír, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza