Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd ustál kolovečskou stíhačku a odvezl si tři body


Branky


14

Fotbalisté Kolovče podlehli vedoucímu týmu tabulky z Dlouhého Újezdu 2:5. Výsledek hovoří poměrně jasně, ale zas tak jednoduché to hosté neměli. Domácí se totiž nevzdali ani za stavu 0:3 a podařilo se jim snížit na rozdíl jediného zásahu. V závěru však Sparta využila otevřené obrany soupeře k pojištění svého náskoku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům zajistili náskok Marcel a Lucián Gittové

Koloveč přivítala suveréna soutěže z Dlouhého Újezdu. Domácí mohli zaskočit favorita hned v úvodní minutě, ovšem hostujícího brankáře Kopoloviče zachránila tyč. Pak už začala Sparta ukazovat, proč vede tabulku. Již v 5. minutě se hosté prosadili poprvé, když nedorozumění brankáře Marcela s obránce potrestal padesátiletý Marcel Gitta. Trvající převahu Dlouhého Újezdu pak vyjádřil ve 26. minutě také Lucián Gitta. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:2 z pohledu Kolovče.

Domácí zabojovali a snížili na 2:3, obrat ale do konce nedotáhli

Po změně stran ale domácí na soupeře vlétli a dostali ho pod tlak. Přesto se prosadili opět sparťané. Na rozdíl tří zásahů upravil v 68. minutě Petr Földeši. Hráči Slavoje se ani za stavu 0:3 nevzdali a v 73. minutě se zásluhou Víta Moravce konečně dočkali gólu i oni. O pět minut později navíc skóroval také Jan Souček a Koloveč najednou ztrácela už jen jedinou trefu. Domácí se poté hnali za vyrovnáním, ale zkušení fotbalisté Dlouhého Újezdu je dokázali trestat z rychlých kontrů. Nejprve se podruhé v zápase prosadil Petr Földeši a konečnou podobu výsledku dodal Lucián Gitta. I on zaznamenal svůj druhý gól v utkání. Hráči Slavoje se ani přes porážku 2:5 stydět nemuseli, jejich příznivci jim naopak ještě za předvedený výkon zatleskali.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň (asistent trenéra): První poločas z naší strany ideální nebyl. Soupeř byl fotbalově lepší. Sice jsme v první minutě nastřelili tyč, ale pak nám dali laciný gól ze standardky a ještě přidali i druhý gól. Byli na tom herně opravdu dobře. Ve druhém poločase jsme je zmáčkli, podařilo se nám snížit z 0:3 na 2:3 a měli jsme i další šance. V závěru jsme to otevřeli, chtěli jsme to zkusit vyrovnat a jejich brejky byly smrtelné. Chodili čtyři na gólmana a podobně. Kluci ve druhém poločase opravdu makali, lidé jim zatleskali. V kabině jsem je musel pochválit. Výsledek sice vypadá katastrofálně, ale byl to pěkný fotbal. Hrálo se nahoru – dolů. Hlavně z druhého poločasu si tedy můžeme vzít pozitiva i do dalších zápasů. Už v Kdyni byl druhý poločas z naší strany kvalitní.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - T. Šlajs [-] (36. P. Dufek [-] ) , F. Šlajs [-] (78. D. Duchek [-] ) , M. Hranai [-] (71. L. Chval [-] ) , T. Homolka [-] , M. Záhrobský [-] , P. Pap [-] , V. Moravec [-] , M. Sušický [-] , J. Souček [-] , T. Mastný [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Zeman [-] , J. Makrlík [-] , J. Synek [-] (81. V. Zeman [-] ) , V. Kulíř [-] , M. Gitta [-] (74. M. Stoklasa [-] ) , L. Gitta [-] , P. Hána [-] , T. Janků [-] , P. Földeši [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 30. M. Sušický - 36. V. Kulíř , 52. J. Synek , 76. T. Janků .
Hráči zápasu: T. Homolka - P. Földeši , L. Gitta .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Ježek Petr - MIČAN Jan, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Dlouhý Újezd určitě nezaváhá, potvrdí svoji dominanci v soutěži a zvítězí bez problémů 0:3.