Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku zvládli lépe domácí


Branky


21

V utkání mezi Baníkem Stříbro a SSC Bolevec viděli přítomní diváci nadprůměrných devět branek..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Pavlas

Do zápasu vstoupili mnohem lépe domácí a již v 10. minutě šli po zásluze do vedení. Povedený centr Lanfranchiho usměrnil za záda Körnera hlavičkující Pavlas.

Za pár minut to bylo 2:0, když pohlednou kombinaci zakončil útočník Demjan. Ten samý hráč se dokonale zorientoval ve vápně i o minutu později a zvyšoval již na 3:0.

Prakticky hned z rozehrávky ale Bolevec snížil. Pelnář našel krásným míčem Zítka, který i přes dotírajícího Bronce skóroval.

Početná družina hostujících fanoušků, podporující svůj tým po celý zápas, hnala Bolevec kupředu a věřila ve vyrovnání. Baníku se však podařilo ve 24. minutě odskočit znovu na tři branky. Kulatý nesmyl si v šestnáctce zpracoval Tůma a propálil Kórnera.

Těsně před poločasovým hvizdem znovu zaúřadovalo duo Zítek - Pelnář a druhý jmenovaný po pěkné přihrávce Zítka trefil odkrytou branku domácích.

Skóre tak bylo po pětačtyřiceti minutách 4:2.

 

Stříbro si vedení pohlídalo

Baník i ve druhém dějství držel balón na svých kopačkách, Bolevec nicméně hrozil z rychlých brejků.

Jeden takový byl v 52. minutě přetaven v branku, která znamenala snížení na 3:4. Ze zápisu do listiny střelců se mohl radovat Kašpar.

O pár chvil později skórovalo prozměnu Stříbro, konkrétně střídající Bůžek, který se objevil ve správný čas na správném místě.

Poslední gól zápasu padl v 63. minutě, kdy se po faulu Körnera v pokutovém území pískala penalta. K té se postavil kapitán Baníku Hřebík a bezpečně proměnil.

Zbytek zápasu se víceméně dohrával, za zmínku ještě stojí vzájemná potyčka Hiblera a Lanfranchiho, která skončila druhou žlutou a následným odchodem do sprch obou aktérů.

Domácí tak odčinili výprask od Petřína z minulého kola a zvítězili poměrem 6:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: Po celý zápas jsme byli lepším celkem, přes 90% času jsme drželi balón na svých kopačkách. Bohužel si ale nedokážeme pohlídat dlouhé nákopy a zbytečně jsme si zkomplikovali situaci. Z tohoto utkání bereme po zásluze tři body, které jsou pro nás velmi cenné.




Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] (80. E. Hruška [-] ) - M. Bronec [-] , R. Dyk [-] , O. Pavlas [-] , P. Šmídl [-] (46. T. Bůžek [-] ) , T. Vejvoda [-] , M. Vyšín [-] , D. Tůma [-] (66. T. Florus [-] ) , G. Lanfranchi [-] , P. Demjan [-] , R. Hřebík [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Hibler [-] , J. Kašpar [-] , D. Vozian [-] (58. M. Bublík [-] ) , J. Šanoba [-] , T. Lešek [-] (73. P. Greif [-] ) , J. Thomayer ml. [-] (80. L. Běl [-] ) , O. Šnaider [-] , M. Zítek [-] , D. Humpál [-] , M. Pelnář [-]

ŽK: 35. D. Tůma , 39. O. Pavlas , 65. G. Lanfranchi - 32. J. Hibler , 63. J. Körner . ČK: 77. G. Lanfranchi - 77. J. Hibler .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LEGO Jan - VOLF Michal, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Petr Žíla

Expert: David Křížek
Tip experta: remíza

Stříbro se na jaře zvedlo, to však platí i pro Bolevec, který v poslední době má dobrou formu, bude to vyrovnané utkání, jež skončí smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích