Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice ve Slavonicích jasně zvítězila


Branky


17

První tým tabulky Olešnice si ve Slavonicích slušně zastřílela, když dala pět branek a vyhrála 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně pro Olešnici

A také začátek zápasu chtěli domácí hráči ukázat, kdo je tady doma. Ve velké šanci ale neuspěli. Na druhé straně tomu bylo naopak, Horelica dokázal prostřelit brankáře Pospíchala a otevřel skóre – 0:1. Slavonice gól doslova opařil a více ze hry měli hosté, dvě velké šance vychytal Pospíchal, ale v 19. minutě už byl na druhý pokus Horelici krátký a skóre bylo 0:2. Ve 35. minutě bylo ještě hůř, Husa ve skrumáži zvýšil na 0:3. O dvě minuty později se po krásné přihrávce od Syrovátky trefil Drtina a bylo to 0:4. A aby toho nebylo málo, dokonal o dvě minuty později svůj hattrick Horelica – 0:5. O další dvě minuty mohlo být s domácím celkem ještě Hůř, ale Horelica trefil břevno a z následného centru hlavičkoval osamocený Brousek těsně vedle. Do šaten tedy odcházeli spokojenější hosté.

 

Slavonice daly čestnou branku

Pokud si někdo myslel, že se bude druhý poločas pouze dohrávat, tak se mýlil. Hosté ve svém tempu mírně povolili a pouštěli Slavonice do šancí. Ke korigování skóre jim ale chyběla přesnost nebo byl proti výborně chytající gólman Janeček. Přesto se v 66. minutě dostal, po pasu od kapitána Bártů, do úniku Vojtěch Balík a střelou na zadní tyč snížil na 1:5. Do dalších šancí už obrana Olešnice domácí hráče moc nepouštěla, naopak v 80. minutě zaútočil střídající David Jindra, který se krásně uvolnil, jeho střelu ale zmařil brankář Pospíchal. Hosté si tedy odvezli všechny tři body, pro Slavonice to byla první jarní porážka.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Do Slavonic jsme jeli oslabení o pár kluků ze základu, navíc se nám ve 30. minutě zranil Mates Koktavý, kterému to na jaře pálí. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, protože Slavonice na jaře jedou a doma neztratili ani bod, navíc porazili celkem vysoko i celky hrající o špic. Na začátku jsme přežili šanci a udeřili my. Po chvíli jsme přidali druhý gól a od 35. minuty spustili smršť třech branek během čtyřech minut. V prvním poločase jsme domácí prakticky do ničeho nepustili. Druhý poločas, byť jsme si řekli, že nesmíme polevit, jsme polevili a domácí nás zatlačili, přesto dali pouze jeden gól, podržel nás dobře chytající David Janeček. Chválím domácí tým, že to po poločase nezabalil a chtěl dál hrát fotbal. Za nás pochválím celý mančaft, zejména za první poločas! Vyzdvihnu výkon Míry Syrovátky, který vypracoval dost brankových příležitostí, střelce hattricku Radima Horelici a Standu Drtinů, který si zápas konečně užil a zahrál velmi dobře. Rád bych poděkoval klukům Jindrů, že nám jeli pomoci, když nás bylo málo. Za domácí tým se mi líbil nestárnoucí kapitán Bártů a střelec branky Vojta Balík.



Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - F. Žampa [-] , M. Janák [-] (66. M. Přibyl [-] ) , M. Mašek [-] - M. Bodlák [-] , M. Balík [-] , M. Jahoda [-] , D. Bártů [-] - P. Marhoun [-] (78. J. Hric [-] ) , V. Balík [-] - L. Chalupa [-] (85. J. Anděl [-] )

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - J. Lust [-] , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , B. Bahenský [-] - M. Syrovátka [-] , T. Kačírek [-] , S. Drtina [-] , R. Horelica [-] (76. R. Jindra [-] ) - R. Brousek [-] (78. D. Jindra [-] ) , M. Koktavý [-] (29. O. Husa [-] ) -

ŽK: 18. D. Bártů , 46. M. Jahoda , 61. M. Balík - 61. S. Drtina , 80. M. Lechner . ČK: 61. M. Jahoda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích