2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 15:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek B po obrátce otočil derby s Dražejovem


Branky


20

Očekávaný zápas o důležité body zvládli lépe domácí, kteří dlouho nemohli překonat hostujícího brankáře Drnka, dokonce ani z penalty. Nakonec rozhodli v poslední dvacetiminutovce Hoch s Říským.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drnek chytil Divišovi penaltu

Domácí do důležitého zápasu mohli povolat i hráče A-týmu, protože jejich áčko hrálo v sobotu. Fotbalová kvalita byla na domácí straně, ale Dražejov hrál velmi obětavě a bojovně. Hned v 1. minutě se uvolnil domácí Jan Hájek a je ve vápně faulován. K penaltě se postavil Josef Diviš, ale na Drnka si nepřišel. Dražejov poslal do vedení Filip Brázda ve 42. minutě, který hraje poslední zápasy ve výborné formě.

Po spoustě šancí rozhodl Jakub Říský

Domácí byli nuceni kvůli zranění ke třem změnám v sestavě, ale i tak fotbalovost zůstávala na jejich straně. Hosté ve druhém poločase dvakrát zahrozili, ale potvrzující branku se jim vsítit nepodařilo. A tak si vzal slovo v 71. minutě Jan Hoch a postaral se o vyrovnaní. Zápas nakonec rozhodl v 79. minutě Jakub Říský, který má rovněž zkušenosti z nejvyšší krajské soutěže. Ke konci se ještě vykartoval hostující Řezníček, a tak Dražejov musel dohrávat o deseti.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Patrik Parči, trenér: Dlouho očekávané derby, výborně připravený trávník, příjemné počasí. V 1. minutě je faulován Honza Hájek, následnou penaltu neproměňuje Pepa Diviš, Drnek chytil. A začalo úmorné dobývání branky excelentně chytajícího Drnka. Bohužel platilo klasické pravidlo nedáš, dostaneš. Ve 42. minutě inkasujeme Brázdou. V poločase jsme nuceni vinou zranění vystřídat 3 hráče a kluci se snaží s výsledkem něco udělat. Bohužel potřebujeme milión šancí na gól. V 71. minutě srovnává Honza Hoch a v 79. minutě se trefuje Kuba Říský. Dražejov podal velmi obětavý a bojovný výkon. Příště do brány pověsíme flašky s rumem a ono to snad bude padat.

TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Do Oseka jsme jeli odehrát velice důležité utkání. Po sobotních velice zajímavých výsledcích soutěže šlo opravdu o hodně. Naneštěstí domácí béčko prostě muselo vyhrát a vedení pro to udělalo snad opravdu vše co šlo. Podpora hned několika hráčů ze základu A-týmu a „soudcování“ opravdu nakonec stačilo. I přes to, že jsme šli před poločasem do vedení brankou Filipa Brázdy, dále ve druhém poločase dvě nevyužité gólovky a pak se to zlomilo úplně. Od 70. minuty tam byli domácí dotlačeni. Hoch a Říský si nejspíše chtěli po dvou prohrách chtěli zlepšit náladu a v 71. a 79. minutě otočili skóre. Ke konci se ještě vykartoval Řezníček a my dohrávali v deseti. Žádné nastavení za pomalu 6minutové zdržení hry, bylo poslední tečkou zápasu a možností ještě bodovat.



Sestavy


TJ Osek B
P. Vojta [-] - O. Mareš [-] , P. Parčí [-] (25. Z. Čermák [-] ) , J. Hájek [-] , M. Tomášek [-] (46. J. Říský [-] ) - J. Hájek [-] (46. V. Ježek [-] ) , M. Brabec [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (89. O. Bunda [-] ) , J. Diviš [-] - D. Rybák [-] (70. M. Krejčí [-] ) -

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - K. Řezníček [-] , P. Janus [-] , V. Šindelář [-] , D. Kovář [-] (71. J. Holfeld [-] ) - S. Uher [-] (62. T. Hulač [-] ) , M. Mertl [-] , F. Brázda [-] , P. Poláček [-] - P. Samohejl [-] (77. B. Gumuliauskas [-] ) , D. Oberreiter [-] -

ŽK: 24. J. Hájek - 31. P. Janus , 34. V. Šindelář , 38. D. Kovář , 66. F. Brázda , 79. P. Drnek , 90. J. Holfeld . ČK: 86. K. Řezníček .
Hráči zápasu: J. Hoch - F. Brázda , P. Drnek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - MAKOVIČKA Milan, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Osek A hraje o den dříve, tak očekávám doplnění o hráče áčka a tím pádem i výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích