0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec v posledním kole prohrál na domácím hřišti


Branky


20

Sedlec se potýkal znovu se spoustou absencí a i díky tomu ho závěr soutěže nezastihl v dobré formě. Tentokrát přivítal doma Boršov nad Vltavou a domácí už jsou jistě rádi, že soutěž končí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov nad Vltavou šel do vedení hned v první minutě

V posledním zápase sezony přivítal Sedlec na svém hřišti fotbalisty Boršova nad Vltavou. Zápas začal brankou prakticky hned po rozehrání, akci na levé straně hřiště zakončil brankou boršovský Petr Procházka 0:1. Za tropického počasí se hrál vyrovnaný fotbal, více střeleckých pokusů měli v prvním poločase domácí hráči, ale většina střel nebyla přesná a končila mimo branku hostí. Do konce poločasu již branka nepadla.

Hostující tým přidal další dvě branky

Začátek druhé půle začal akcemi sedleckých a za zmínku stojí hlavička Kocha, kterou ale připravený Poula v brance Boršova bez problémů chytil. V 65. minutě se ke slovu dostali hosté a byl to znovu Petr Procházka, který uklízí míč do prázdné branky - 0:2. V 70. minutě byl faulován v pokutovém území hostující kapitán Gruber, k penaltě se postavil Filip Pokorný a bez zaváhání zpečetil osud utkání - 0:3. Do konce zápasu měli sedlečtí šance alespoň zkorigovat výsledek a zejména Špán mohl branku vstřelit, ale ani jeden jeho pokus brankou neskončil a skóre se tak již nezměnilo. Sedlec tak zakončil sezonu prohrou a zejména konec soutěže se domácím fotbalistům vůbec nepodařil, v tabulce to nakonec stačilo na osmé místo se ziskem 34 bodů. Boršov nad Vltavou skončil na pátém místě.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Konec soutěže se nám vůbec nepovedl, i v tomto utkání nám chybělo 5 hráčů a dík patří klukům z béčka, že nám opět pomohli. I přes porážku to od nás tentokrát nebylo alespoň až tak špatné herně. Pravdou je, že se zápas nehrál v bůhví jakém tempu, protože bylo opravdu velké teplo. Boršovští byli přesnější v koncovce a tak zvítězili. My se musíme dát přes léto dohromady, lépe se scházet, zapomenout na tyto poslední nepovedené zápasy a začít opět vítězit.




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Zíka [-] , J. Koch [-] , R. Jodl [-] (74. L. Trněný [-] ) , V. Kozel [-] , L. Bašar [-] (46. T. Folvarský [-] ) , M. Samohejl [-] , M. Kučera [-] , M. Pešek [-] (62. V. Reitinger [-] ) , Z. Rýpar [-] , J. Špán [-]

FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - F. Pokorný [-] (70. J. Havlíček [-] ) , J. Gruber [-] , L. Soukup [-] , P. Procházka [-] (77. L. Komrska [-] ) , R. Řežáb [-] , R. Kofroň [-] , L. Fessl [-] , J. Staněk [-] , S. Čutka [-] , F. Filištein [-] (46. J. Šimeček [-] )

ŽK: 26. J. Zíka - 26. P. Procházka , 50. J. Šimeček , 58. F. Pokorný , 64. L. Soukup .
Hráči zápasu: P. Procházka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Řehoř Petr - KOVAŘÍK Zdeněk, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Daniel Andres
Tip experta: remíza

Favorizuji hosty, ale něco mi říká, že to bude kříž.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích