1:1
(0:1)
10. Š. Štifter (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 10:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště ztratilo v posledních vteřinách vyhraný zápas a sestupuje


Branky


94. J. Havlíček - 10. Š. Štifter (p.)
20

Dolní Dvořiště bojuje o záchranu a bylo blízko ke třem bodům i v Boršově. Jenže dostalo dvě červené a nedalo penaltu. Nakonec v posledních vteřinách dostala branku, která uhasila poslední naděje na záchranu v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimon Štifter proměnil penaltu.

Dolní Dvořiště začalo zápas aktivně a brzo přišla odměna, když rozhodčí nařídil penaltu pro hostujicí tým. Tu proměnil Šimon Štifter a bylo to 0:1. Na domácím týmu bylo znát, že poslední zápasy se mu nedaří. jenže Dolní Dvořiště oslabil naprosto zbytečně Tadeáš Zeman, který dostal za zbytečné řeči červenou kartu. Přes to mohli hosté své vedení navýšit. Šimon Štifter kopal druhou penaltu,  jenže ji neproměnil a tak Dolní Dvořiště šlo do kabin pouze s vedením o jednu branku a s vědomím, že bude druhý poločas hrát o deseti lidech.

Naděje na záchranu zhasla v 94. minutě

Druhý poločas Dolní Dvořiště bojovalo o deseti lidech co to šlo a dlouho to vypadalo, že tři body urve. Jenže v 73. minutě přišlo dašlí oslabení. Jakub Kubík, který už měl za předchozí faul žlutou kartu  dostal za další zákrok druhou žlutou kartu a tím pádem následovala karta červená. Dolní Dvořiště tak o devíti bránilo naději na záchranu. Na zhasla v posledních vteřinách zápasu, kdy vyrovnal domácí obránce Jaroslav Havlíček 1:1. Tvrdá rána pro hráče Dolního Dvořiště, ze které už nebyl čas se oklepat. Vzhledem k dalším výsledkům Dolní Dvořiště po roce opouští I.B. třídu. Tým doplatil na výsledkově špatný podzim a svou nezkušenost, ale co se týče předvedené hry, tak byla často slyšet chvála z tábora soupeřů na tým trenéra Štefana Bršťáka. Navíc ukázal také dost zajímavých hráčů v čele s Janem Krenauerem a Šimonem Štifterem a pokud udrží kádr pohromadě, tak se brzy I.B. třída do Dolního Dvořiště určitě vrátí. V posledním kole čeká Dolní Dvořiště doma zápas proti Netolicům. Boršov nad Vltavou jeden a Sedlec.



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Nehodnotí se mi to vůbec lehce. Takhle přijít o výhru se může stát asi jen nám:-( Nevím co k tomu dal říct. Ale asi jen To,že můžeme být na tým pyšný. Dokázali jsme prakticky celý zápas v oslabení držet z domácími krok. Pohrdli jsme i druhou penaltou. Přišla druhá červená a i to jsme přežili. Pak přijde tohle. Všechny musím pochválit. Jezdili ,chtěli,ale nestačilo to. Teď to budeme muset zkousnout,odpočinout si do další sezóny a vytyčit si cíl, kterej bude návrat zpět do 1.B..(pokud úplně zhasla jiskřička naděje na záchranu)..Budu rád když celý kádr bude u toho. To je mé přání do další sezóny.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
L. Machata [-] - F. Pokorný [-] , J. Gruber [-] , J. Macík [-] , J. Šefčík [-] (15. J. Havlíček [-] ) , R. Řežáb [-] , L. Soukup [-] (74. L. Komrska [-] ) , L. Fessl [-] , J. Staněk [-] , A. Matoušek [-] (57. P. Křemen [-] ) , F. Filištein [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - A. Mitroi [-] (83. P. Pecha [-] ) , T. Zeman [-] , L. Plosz [-] (35. E. Marek [-] ) , Š. Štifter [-] , J. Kubík [-] , M. Tesař [-] (87. M. Rubeš [-] ) , O. Kouba [-] , J. Krenauer [-] , K. Šrefl [-] , J. Macanovič [-] (92. L. Doucha [-] )

ŽK: 44. J. Havlíček - 18. T. Zeman , 54. J. Kubík , 59. M. Tesař , 91. P. Pecha . ČK: 18. T. Zeman , 73. J. Kubík .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - KABELE Tomáš, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 6. 2019 20:49
Boršov poslední dobou nehraje nic moc, jela jsem se podívat na tenhle zápas a Dolní Dvořiště si zasloužilo vyhrát. Myslím, že tady možná trochu zaúřadoval rozhodčí a dopomohl k remíze. Už jen to, že v základní hrací době nebyl Boršov schopný dát gól a to Dolňák hrál po vyloučení jednoho jejich hráče v deseti a ke konci dokonce v devíti. Takže klobouk dolů Dolnímu Dvořišti.
Miroslav Turek

Expert: Michal Vrábek
Tip experta: výhra domácích

Boršov hraje doma dobře a porazí Dolní Dvořiště.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích