Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 13:30

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

7.0

Sedlec veze body z Horní Plané


Branky


75. J. Boháč (p.) - 3. M. Pešek , 6. J. Zíka , 14. M. Pešek , 25. J. Koch (p.) , 81. Z. Rýpar
25

Sedlec po výhře nad Zlatou Korunou zavítal na hřiště Horní Plané. Té už prakticky o nic nejde a tak se čekal otevřený zápas z obou stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný úvod hostujícího týmu.

Úvod zápasu vyšel sedleckým fotbalistům skvěle. Ve 3. minutě zahrával rohový kop Milan Pešek, míč letěl na mladého brankáře v domácí brance, který si jej srazil do branky - 0:1. V 6. minutě bylo hostům ještě veseleji, Milan Pešek připravil míč na vápno kapitánu Jaroslavu Zíkovi a ten pěknou střelou k tyči nedal brankáři šanci zasáhnout - 0:2. Ve 14. minutě to bylo již 0:3, akci vedenou Lukášem Bašarem zakončil křižnou střelou k tyči sedlecký útočník Milan Pešek. Domácí fotbalisté také mohli branku vstřelit, ale ve finální fázi svých akcí nebyli dostatečně přesní. V 25. minutě byla nařízena penalta a opět u toho byl Milan Pešek, který byl faulován v pokutovém území. Pokutový kop proměnil stoper Jiří Koch - 0:4. Tímto skóre skončil poločas

V druhém poločase přidal každý tým po jedné brance

Druhá polovina zápasu nebyla odehrána úplně dle představ sedleckého týmu, s čtyřgólovým vedením se hostující fotbalisté uspokojili a byli to spíše domácí, kteří měli více chuti hrát fotbal. Vytvořili si i několik dobrých šancí, ale branku ze hry nevstřelili. Čestný úspěch zaznamenali z pokutového kopu po faulu sedleckého obránce Kozla, penaltu proměnil kapitán Jan Boháč - 1:4. Gólovou tečku zaznamenal v 85. minutě sedlecký Zbyněk Rýpar střelou z hranice pokutového území, zároveň to pro něj byl první mistrovský gól v sedleckých barvách. Výsledkem 1:5 tento zápas skončil. Za týden přivítá Sedlec doma Dolní Dvořiště. Horní Planá jede do Kamenného Újezdu. 



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Měl jsem z tohoto zápasu obavy, jednak utkání s posledním bývá zvždy ošemetné a za druhé jsme sestavu neskládali úplně lehce. Na druhou stranu si alespoň více zahráli kluci, co normálně tolik nehrají. Ale samotný zápas pro nás začal dobře, ve 14. minutě jsme vedli o tři branky a to se hraje hned lépe. Za to druhý poločas od nás nebyl vůbec dobrý, jednoduše jsme ho odchodili a navíc kupili jednu nepřesnou přihrávku za druhou. Domácí musím pochválit, i za nepříznivého stavu chtěli hrát fotbal a kdyby byli o něco přesnější v zakončení, mohl zápas skončit jiným skóre.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
O. Olšák [-] - P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , T. Dinka [-] , M. Matas [-] (74. T. Kordík [-] ) , F. Švábirt [-] (46. V. Ryneš [-] ) , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] (90. P. Kostínek [-] )

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Pešek [-] , V. Kozel [-] , R. Hudec [-] , J. Zíka [-] , J. Špán [-] , Z. Rýpar [-] , L. Bašar [-] (77. M. Pešek [-] ) , T. Folvarský [-] (59. M. Kučera [-] ) , L. Trněný [-] , J. Koch [-]

ŽK: 69. P. Trančík , 80. J. Boháč .
Hráči zápasu: M. Pešek , J. Zíka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hučík Michal - NOVÁK Roman, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 5. 2019 07:17
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Sedlec si z Horní Plané odveze 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Velmi krušné časy prožívá Smrčina a pokud se opět nesejdou, bude skóre prohry vyšší

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích