2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín vyhrál v Hrdějovicích


Branky


26

Velešín prohání Kaplici a čekal ho další těžký venkovní zápas. Hrdějovice doma hrají dobře a pravidelně sbírají body. Atraktivní zápas nabídl pět branek, dva obraty a nakonec výhru hostí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý tým vstřelil po jedné brance

Zapas začal ve velkém tempu. Hrál se vyrovnaný a otevřeny fotbal. První dobrou šanci měl Velešín, když dvakrát hrozil z rohu, ale Fajt pokaždé dobře zasáhl. Na druhé straně byl po Studničkově centru v dobré šanci Ridvan, ale netrefil branku. První branku nakonec dal Velešín, když se na prave straně dobře uvolnil Stanislav Šálek a hezky trefil zadní tyč 0:1. Na druhé straně mohl vyrovnávat Studnička, ale trefil pouze golmana Velešína. Těsně před poločasem vyslal Miklík do samostatného úniku Studničku, který běžel sám na brankáře, který ho fauloval. Penalty se ujal sám Miroslav Studnička a přízemní střelou srovnal skóre 1:1.

František Zimek rozhodl o třech bodech pro Velešín

Po přestávce se po dobrém presingu domácích udělal Velešín chybu v rozehrávce a Miroslav Studnička již dorážel pouze do prázdné branky 2:1. Brzo, ale bylo vyrovnáno. Po rychle zahraném autu se míč dostal na zadní tyč, kde byl osamocený Stanislav Šálek a bez problémů vyrovnal 2:2. Ve velkých šancích pak byl Hrdlička, když po Miklíkově přihrávce běžel sám na golmana, ale hostující obránce se stihl včas vrátit. Po Hrdličkově přihrávce běžel sám na brankáře Studnička, ale opět nedokázal skorovat a poslal míč do golmana Velešína. Hrálo se převážně na polovině hostů, ale i přes to se nakonec dostal do vedení Velešín. Po chybě na levé straně dostal dobrou přihrávku na vápno František Zimek a střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení 2:3. Domácí tým měl poté velký tlak, ale nedokázal už vstřelit branku. Velešín tak nedopustil další ztrátu na první Kaplici a za týden ho čeká Dolní Dvořiště. Hrdějovice čeká Dříteň.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Tato prohra je velmi hořká. Troufám si říci, že jsme byli v zápase tím lepším týmem, ale bohužel jsme opět doplatili na svoji gólovou nemohoucnost. Nemůžeme si na nic stěžovat a makat dál a doufat, že nám to tam začne padat více.




Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Fajtl [-] - M. Miklík [-] , M. Ridvan [-] , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , F. Stráský [-] (83. D. Mašek [-] ) , M. Hondlík [-] , J. Fajtl [-] (88. J. Hůda [-] ) , Z. Filípek [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - D. Petr [-] , T. Jirský [-] , J. Šváb [-] , F. Zimek [-] - J. Grznárik [-] , P. Fišer [-] - S. Šálek [-] - J. Banachevič [-] (67. P. Škuta [-] ) , J. Smolík [-] , T. Čulík [-] (76. M. Kysela [-] )

ŽK: 89. P. Fišer , 89. M. Kysela .
Hráči zápasu: M. Hondlík - P. Fišer , S. Šálek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mráz Marek - NOVOTNÝ Ctibor, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Stanislav Čutka
Tip experta: výhra hostů

Velešín splní roli favorita.

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů