2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaplice porazila Boršov nad Vltavou


Branky


22

Ve dvacátém kole Kapličtí v neděli odpoledne hostili celek Boršova. Hrálo se na perfektně připraveném, čerstvě posekaném pažitu. Do základní sestavy Spartaku se vrátil Robert Daniel. V té hostující se po čtyřzápasové pauze objevil zkušený exligista Jan Gruber

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Jakub Lesňák poslal domácí do vedení

Hosté přijeli na půdu lídra tabulky s defenzivní taktikou. Prakticky v deseti lidech bránili vlastní šestnáctku. Domácí drželi míč a snažili se přes zhuštěnou obranu prokombinovat. V osmé minutě pokoušel střelecké štěstí Divoký, ale Poula jeho přízemní ránu pokryl. Po čtvrthodině hry o sobě po brejkové situaci dali vědět hosté. Na levé straně se uvolnil Gruber, zpětnou přihrávkou oslovil za vápnem nabíhajícího Procházku, střela po zemi se k brankáři přes bránící hráče nedostala. Kaplickým se nedařilo dostat do vyložené brankové příležitosti, snažili se o střelbu zpoza šestnáctky, míče však končily převážně v ochranné síti za brankou. Přesto se po půlhodině hry domácí vedoucího gólu dočkali a pomohli si standardní situací. Trestný kop z levé strany zahrával František Marek, a Jakub Lesňák hlavou překonal Poulu v boršovské svatyni – 1:0. Domácí byli i nadále v útočné fázi o poznání aktivnější než jejich soupeř. Ve čtyřicáté minutě pálil z dobré střelecké pozice Marek, jeho rána prolétla těsně vedle levé tyče. V samotném závěru prvního poločasu pak po centru Daniela z pravé strany hlavičkoval Lesňák jen do míst, kde byl připravený Poula. Do kabin šli o gól spokojenější Kapličtí. 

Pojistku přidal Robert Daniel

 Po změně stran se dělovkou připomněl Gruber, Schneider zasahovat nemusel, míč mezi tři tyče nesměřoval. Vzápětí na druhé straně měli tutovou příležitost Spartakovci. Štrbačka kolmicí vysunul Marka Urazila, který se z pravé strany dostal až před brankáře, ale vybíhajícího Poulu překonat nedokázal. V 53 minutě se pak ke střele z větší vzdálenosti odhodlal boršovský Procházka, míč prolétl nad břevnem Schneiderovy svatyně. Po hodině hry se ke střele dostal i kaplický kapitán Gondek, zakončení po zemi zpoza šestnáctky minulo pravou tyč. Domácí zahrozili i o pár minut později po trestném kopu ze strany. Centroval Divoký hlavičkoval Lesňák, ale Poula tentokráte zasahovat nemusel. Čtvrthodinu před koncem se po rohovém kopu dostal k odraženému míči znovu Gondek, přízemní rána skončila mimo. Gólovou pojistku přidali Spartakovci deset minut před koncem a to po pěkné akci. Kuchař přesnou kolmicí vyslal na pravé straně do tahu Františka Marka, a po přetaženém centru hlavičkou do poloodkryté brány prudce Robert Daniel a mohl se tak radovat z premiérové trefy v sezóně – 2:0. Krátce před koncem zápasu střílel hostující Macík, rána po zemi minula levou tyč. Kapličtí utkání s těžkým soupeřem zvládli, byli trpělivý proti defenzivní taktice hostů, nakonec se dokázali dvakrát prosadit a zcela po zásluze si do tabulky připsali důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kaplice
Jakub Lesňák (hráč): Důležitý zápas který jsme na výbornou zvládli. Hosté přijeli s vyloženě obranou taktikou, kterou nebylo lehké překonávat. Byli jsme trpělivý, dvě branky jsme vstřelili a zcela zaslouženě jsme si připsali tři body do tabulky. Pochválit musím celý tým za přístup k důležitosti zápasu!




Sestavy


TJ Spartak Kaplice
F. Schneider [-] - F. Marek [-] , M. Urazil [-] (85. J. Dostál [-] ) , P. Micák [-] , J. Lesňák [-] (72. V. Kuchař [-] ) , R. Daniel [-] , J. Divoký [-] , M. Hami [-] , J. Gondek [-] , V. Čutka [-] , J. Štrbačka [-]

FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - F. Pokorný [-] (72. L. Soukup [-] ) , J. Gruber [-] , E. Lepša [-] , R. Řežáb [-] , P. Procházka [-] , F. Filištein [-] , J. Lísal [-] , A. Matoušek [-] (34. J. Macík [-] ) , S. Čutka [-] (46. R. Kofroň [-] ) , J. Staněk [-]

ŽK: 35. J. Lesňák - 67. F. Pokorný , 82. L. Soukup .
Hráči zápasu: F. Marek , J. Lesňák .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, KOMZÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Milan Pešek
Tip experta: výhra domácích

Tohle může být pěkný zápas, Kaplice plná běhavých a šikovných mladíků proti zkušeným hráčům Boršova. Vidím to na vyrovnané utkání, ale rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích