4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 13:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk doma nastřílel čtyři branky


Branky


16. P. Petscher (p.) , 44. P. Petscher , 55. S. Budík , 61. S. Budík - 68. M. Pešek
22

Frymburk má za sebou dvě výhry a třetí přidal po této sobotě. Přivítal doma Sedlec a od začátku měl zápasp od kontolou. Nakonec vstřelil čtyři branky. Sedlec snížil až za stavu 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Petscher poslal domácí do vedení

K venkovnímu utkání do Frymburku se vydali sedlečtí fotbalisté  v dalším kole soutěže. Úvod zápasu patřil domácím, drželi míč a dostávali se na dostřel sedlecké branky. V 16. minutě přišla první branka zápasu, ve vápně fauloval hosující Špán, když vypíchl skluzem balon a poté trefil nohy domácího hráče, rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil domácí Petr Petscher a ač si Hanzal na míč sáhl, tak končí pokutový kop brankou - 1:0. I nadále byli aktvivnější spíše hráči domácího celku a byli odměněni druhou brankou. Hostujícímu brankáři Hanzalovi nevyšla klička Petru Petscherovi a ten do prázdné branky skóruje - 2:0. Tímto výsledkem končí první půle. 

Stanislav Budík přidal další dvě branky

Začátek druhého poločasu přinesl zlepšení ze sedlecké strany, ale gól se vstřelit hostům nepovedlo a tak udeřilo na druhé straně. Po rychlé akci na pravé straně zvyšuje, v 55. minutě, na 3:0 domácí Stanislav Budík. V 61. minutě bylo o osudu utkání definitivně rozhodnuto, opět to byl frymbruský Stanislav Budík, který dostává přihrávku mezi obránce a střílí branku na 4:0. V zápase padla ještě jedna branka, o kterou se postaral, v 68. minutě, hostující Milan Pešek, ten z hranice vápna míří přesně k pravé tyčce domácí brány a zmírňuje tak výsledek na 4:1. V příštík kole přivítá Sedlec doma Zlatou Korunu. Frymburk jede na hřiště Kamenného Újezdu.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - T. Kaňa [-] , P. Píšek [-] , D. Račák [-] , F. Fatura [-] (73. K. Malák [-] ) , J. Rillich [-] , P. Petscher [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] (67. V. Liebl [-] ) , J. Šisler [-] , R. Mertl [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - Z. Rýpar [-] (65. D. Ambrož [-] ) , M. Bláha [-] (84. L. Trněný [-] ) , L. Bašar [-] , M. Samohejl [-] (46. J. Zíka [-] ) , M. Pešek [-] , M. Kučera [-] , V. Šindelář [-] , R. Hudec [-] , L. Hovorka [-] , J. Špán [-]

ŽK: 53. F. Fatura , 66. P. Petscher - 16. M. Bláha , 41. V. Šindelář , 74. J. Zíka .
Hráči zápasu: S. Budík , P. Petscher .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Slepička Vít - BARTŮNĚK Pavel, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Milan Pešek
Tip experta: výhra hostů

My se budeme snažit opět začít bodovat, ale Frymburk je nepříjemný soupeř, i když se jim v této sezoně nedaří jako v předchozích, tak doma to umějí.
Nicméně, jedeme zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza