Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk zvládl duel s Horní Planou


Branky


28

Frymburk neprožívá zatím moc dobré jaro. Výsledky čekal určitě lepší a pomalu se přiblížil k vodám, kde se bojuje o udržení v soutěži. Tentokrát přivítal doma Horní Planou, která nakonec domácí dost potrápila a Frymburk si zajistil tři body až pět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk po prvním poločase vedl o jednu branku

Začátek začal lépe domácí tým. Frymburský Vágner vybojoval míč před vápnem Horní Plané, posunul ho na střed Milanovi Račákovi, který si ho posunul na slabší levou nohu a podle toho střela vypadala. O pár minut později frymburský Pavlík se dostal ke střele, stav ale nezměněn. A zase domácí, Rillich se dostal ke střele, ale nezamířil přesně. Ve 20.minutě standardní situace frymburských, Ribár se dotal k hlavičce, ale jeho pokus hlavou letěl těsně vedle branky Horní Plané. O tři minuty na to roh Horní Plané, po jehož zahrání se dostali hosté k hlavičce, ale tento střelecký pokus letěl vedle brány domácích. / 40.minuta: Rillich dostal balon na pravém křídle, odcentroval do vápna, kde se k hlavičce dostal nikým nehlídaný frymburský Petr Petscher a poslal Frymburk do vedení 1:0. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Václav Liebl vystřelil domácím tři body těsně před koncem

Druhý poločas začala chyba frymburských v rozehrávce, útok hornoplánských a vyrovnání na 1:1 Vojtěchem Rynešem. Jenže následně přišla ztráta hornoplánských na prostředku hřiště, frymburský Petr Petscher si navedl míč ke střele, napřáhl z 25 metrů a nádhernou střelou o tyč poslal domácí znovu do vedení. 2:1. Následně brankář domácích Vítek podržel svůj tým a zneškodnil dvěma zákroky šanci Horní Plané. Na druhé straně frymburský Liebl zkoušel pozornost brankáře Horní Plané, ale neuspěl. V 77. minutě domácí tým nezachytil náběh obránce Petra Trančíka, který si navedl míč na střelu a krásnou střelou na zadní tyč překvapil úplně všechny a srovnal na 2:2. Poslat domácí znovu do vedení mohl Pavlík, ale neprostřelil brankáře Horní Plané. Hned poté střelecký pokus frymburského Petschera, stav stále 2:2. rozhodnutí přišlo pět minut před koncem, kdy přišel roh domácích, nedorozumění obránců Horní Plané a frymburský Václav Liebl dává hlavou třetí gól domácích 3:2. Pojistka mohlo přijít hend vzápětí, rychlý útok domácích zakončoval patičkou Petscher, ale bohužel pro domácí ne efektivně Už v nastavení frymburský Pavlík zatáhl míč na levém křídle, odkud ho poslal na nohu Milanovi Račákovi, který si míč hned posunul na střelu, ale nezvolil správné zakončení a nepřekonal brankáře Horní Plané. A poslední šance zápasu a opět pro domácí, hlavička domácího Ribára pouze do břevna branky Horní Plané. Domácí tým tak získal důležité body a za týden jede do Dolního Dvořiště. Horní Planá přivítá doma Zlatou Korunu.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Hráli jsme špatně, všechny, kteří viděli náš zápas, budou dlouho bolet oči, ale tři body jsme potřebovali a bereme je. Máme na čem pracovat. Děkujeme fanouškům za podporu, snad je už nebudeme tolik trápit našimi výkony a budeme jim dělat alespoň trochu radost.




Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - P. Píšek [-] , J. Rillich [-] (69. V. Liebl [-] ) , J. Ribár [-] , P. Petscher [-] , T. Pavlík [-] , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] , K. Malák [-] (78. M. Mrázik [-] ) , B. Vágner [-] (58. D. Antl [-] ) , D. Račák [-]

TJ Smrčina Horní Planá
R. Dinka [-] - P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , V. Ryneš [-] , T. Dinka [-] , M. Bednář [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , L. Parai [-]

ŽK: 58. J. Ribár , 76. P. Píšek - 34. J. Koritar , 82. T. Dinka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hladík Pavel - PÍCHA Karel, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Petr Fišer
Tip experta: výhra domácích

Domácí si připíšou tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích