3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna pokračuje v dobrých výsledcích


Branky


30

Zlatá Koruna si tentokrát doma poradila s Frymburkem. Výhra zajistila domácím posun na třetí místo a pokračuje tak úspěšná sezona domácích. Naopak Frymburk zatím nezažívá moc úspěšné jaro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sláma poslal domácí do vedení

Domácí začali hodně aktivně a již v první minutě měli kopat jasnou penaltu za stažení Homera před golmanem Vítkem. Hlavní rozhodčí tento zákrok jako snad jediný v celém areálu neviděl a tak se hrálo dál. Domácí vycházeli ze zabezpečené obrany, přesto měli do poločasu několik vypracovaných akcí, které měli skončit golem. Hosté se do zakončení nedostali, rychlonohého Budíka s Rillichem dobře eliminovala domácí obrana. Domácím pomohl v 35.  minutě rychle zahraný aut a perfektní lob Jana Slámy přes  vyběhnutého hostujícího golmana a bylo 1:0. V prvním poločase už další branka nepadla a tak šel do kabin spokojenější domácí tým.

Zlatá Koruna přidala další dvě branky

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji hostují hráči, ovšem zase bez nebezpečného zakončení. Rozruch přinesla až 68. minuta, když se hostující hráč Koršala pustil po sporně odpískaném ofsajdu do verbální a poté i ruční debaty s pomezním rozhodčím a byl vyloučen. Domácí poté ještě dvakrát udeřili a to v 75. minutě tečovanou střelou pojistil vedení Lukáš Rapčan a v 79. minutě po pěkné kombinaci uklidil míč  do branky hostů Vladimír Rychtář a bylo 3:0. Hosté se již žádnou šanci nevytvořili. Zlatá Koruna tak opět potvrdila formu v této sezoně a v příštím kole jé čeká těžký zápas na hřišti Velešína. Frymburku se na jaře nedaří a v dalším kole přivítá doma Horní Planou. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Do utkání jsme vstoupili aktivněji a vypracovali si v prvním poločase po pěkných křídelních akcích několik golovek, které jsme bohužel nedali. Pomohla nám ovšem pěkná branka Slámy. Začátek druhého poločasu jsme ovšem trochu polevili, šancí z naší strany již tolik nebylo. Poté byl po "potyčce z pomezním z kategorie 4 cennové" vyloučen hostující Koršala a my brzo dali rozdílový gol a utkání v pohodě dohráli k zisku 3 bodů. Vítězství hodnotím jako zcela zasloužené vezmu-li v potaz , že hostují hráči nevystřeli za celé utkání na naši branku. K rozhodčím se nevyjadřuji, jenom bych chtěl hostujícím hráčům připomenout, že se měli pískat 2 penalty v náš prospěch a taky jsme si to nešli s hlavním tzv. vyřídit. Hráče chválím, že se nenechali unést, a za poctivý a trpělivý výkon. Hráče utkání z naší strany volím Weinharda a Lacka, kteří dominovali v obranné činnosti a nenechali za celý zápas Budíka s Rillichem ani vystřelit na naši branku. Klobouk dolů! Příští neděli jedeme do Velešína, takže doufám , že budeme pokračovat v dobrých výkonech a domácího favorita bychom chtěli rozhodně potrápit.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Hrála se spíš nakopávaná než fotbal, ale domácí se s tím srovnali lépe. Nejsme spokojení s naším výkonem a zaslouženě zůstaly body ve Zlatce. Neodpustím si větu k rozhodčím - furt se řeší, jak se chovají hráči k rozhodčím a co si může a nemůže hráč dovolit, ale chování některých rozhodčích je dost mimo. Nemůžou se divit, že se na ně někdy sáhne, když například AR ze sobotního zápasu (prý ročník narození 2001) si dovolí s ledovým klidem angličana odpovědět "Drž hubu, ču......" na dotaz, zda viděl, co mával.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - V. Ohnsorg [-] , D. Fuciman [-] , P. Zayml [-] , J. Sláma [-] (82. O. Liška [-] ) , L. Rapčan [-] , M. Štěpánek [-] , V. Rychtář [-] , J. Lacko [-] , M. Homer [-] (86. P. Král [-] ) , T. Weinhard [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - R. Mertl [-] - E. Koršala [-] , J. Rillich [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] , F. Fatura [-] , J. Šisler [-] , M. Račák [-] , P. Píšek [-] , D. Račák [-]

ŽK: 38. M. Štěpánek - 23. J. Ribár , 60. D. Račák . ČK: 68. E. Koršala .
Hráči zápasu: J. Lacko , T. Weinhard .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - HOŠEK Jan, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Martin Valenta
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí své minulé vítězství a vyhrají 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích