2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště vyloupilo Dříteň


Branky


24

Dříteň byla jasným favoritem zápasu, domácí tým se pohybuje v klidném středu tabulky. To hosté z Dolního Dvořiště bojují o každý bod, aby setrvali v soutěži. Nakonec papírové předpoklady vzaly za své a hostující tým veze domu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adrian Mitroi vstřelil v úvodu dvě branky

Hostujicí tým začal aktivně a zaskočil tak domácí tým. Odměna se pro hosty dostavila brzo, Štifter zahrával přímý kop a jeho přesný centr zakončil hlavou Adrian Mitroi 0:1. Rumunský fotbalista Adrian Mitroi byl při chuti a krátce po první brance přebral míč na vápně a krásnou ranou pod břevno zvyšil na 0:2. Domácí tým byl zaskočen a naopak hosté mohli přidat další branky. Ale akce agilního Tesaře brankou neskončily. Do několika zakončení se dostal i Štifter, ale ani on nemířil do černého. Domácí tým se dostal do zápasu dobře rozehranou standartní situací, na jejím konci byl Lukáš Koudelka a snížil na 1:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin. 

Dolní Dvořiště i v deseti dovedlo zápas ke třem bodům

Druhý poločas začal opět lépe pro hostujicí tým. Přímý kop Šimona Štiftera propadl až do domácí branky a hostujicí tým vedl opět o dvě branky 1:3. S domácím týmem to nevypadalo dobře, ale dostal se znovu do hry proměněnou penaltou Marka Kovaříka 2:3. Krátce na to dostal červenou kartu hostujicí Kubík a domácí tým hrál půlhodinovou přesilovku. Jenže srdnatě bojujicí hostujicí tým zvládl přestát i takto dlouhou přesilovku a dovedl důležitý zápas ke třem bodům. V příštím kole čeká Dolní Dvořiště favorizovaná Kaplice. Dříteň hraje venku derby se Sedlecem.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Hráli jsme tragicky, proto jsme nevyhráli, výkon rozhodčích byl skvělý. Smejky skončil, že na to psychicky nemá, víc se k tomu asi říct nedá. Neplnili jsme nic co jsme měli a proti deseti nedat gól, prostě na katastrofální.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Jeli jsme do Dřítně s tím,že tam chceme něco urvat. A jsou z toho důležitý body v boji o záchranu. Díky naší aktivitě jsme brzo vedli. I když jsme malinko přestali hrát tak poločas mohl být dávno rozhodnutý. Minimálně 4 góly tam měli skončit. Jsem rád,že i v deseti se kluci semkli a dokázali urvat důležité body. Chtěl bych pochválit všechny. Takhle se hraje o setrvání v soutěži. Jsem rád,že nám začíná pracovat obrana kde kraluje Krenauer a vedle něj roste Doucha. Ten začíná podávat velmi dobré výkony. Fatální hrubice se taky pomalu vytrácí a začíná vše fungovat. Mitroi ukazuje jak málo mu stačí a Štifter podává výborné výkony. Bohužel jsme přišli o Kubika na derby s Kaplicí. Vyloučení beru na sebe.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] , L. Koudelka [-] (77. J. Hromada [-] ) , Š. Parýzek [-] (71. M. Koudelka [-] ) , T. Smékal [-] , M. Werner [-] (54. M. Kovařík [-] ) , M. Kovařík [-] , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , O. Moudrý [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - T. Zeman [-] (46. J. Gálác [-] ) , M. Tesař [-] (89. D. Benda [-] ) , Š. Štifter [-] , A. Mitroi [-] (61. P. Pecha [-] ) , V. Kotlár [-] (84. V. Lattner [-] ) , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] , L. Doucha [-] , O. Kouba [-] , J. Macanovič [-] (46. E. Marek [-] )

ŽK: 13. T. Smékal , 33. T. Kovařík , 76. O. Moudrý - 7. J. Krenauer , 24. T. Zeman , 50. L. Doucha , 62. J. Posel . ČK: 60. J. Kubík .
Hráči zápasu: J. Krenauer , Š. Štifter , A. Mitroi .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ondra Milan - HNILIČKA Jaroslav, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Lesňák
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování. Dříteň má dobrý zkušený mančaft, kluky z Dolního Dvořiště znám. Ohlasy s Hrdějovicemi byly dobrý. Budu klukům věřit a bod uhrají.