Netolice vezou z venku tři body


29

Těžký zápas čekal Netolice na hřišti Kamenného Újezda. První poločas hosté zvladli, ale nakonec z jasného zápasu bylo drama až do konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný poločas Netolic

Kamenný Újezd je doma velmi silný, ale tentokrát to nestačilo na Netolice. První minuty byly vyrovnané. V 9.minutě se prosadil po rohovém kopu Filip Rokůsek 0:1. V 19.minutě zahrával volný přímý kop Baloušek a našel ve vápně opět Filipa Rokůska a ten i druhý gól vstřelil hlavou 0:2 Okolo 30. minuty vstřelil tým Netolic další gól, ale pro velmi kuriózní ofsajd gól neplatil. Ve 35.minutě po úniku ze strany vápna dloubnul padajícího brankáře Plojhara jeden ze záložníků a domácí Milan Svobodný doklepával ještě do prázdné branky 1:2. Ve 43.minutě hostující tým rozehrál roh na krátko a po centru Pavla Jirkovského zapadl míč až za gólmana domácích 1:3. Ve 44.minutě chybně nakopl míč brankář Petkov do dobře napadajícího Varyše a míč se odrazil k Václavu Vláškovi a ten s klidnou hlavou přeloboval obránce a míč skončil v brance 1:4.

Bylo z toho drama až do konce

Druhý poločas domácí tým prostřídal, začal hrát více dopředu a bylo to hned znát. V 59.minutě se dostal do šance Milan Svobodný, který prošel pokutovým územím a šel sám na Plojhara, kterého překonal střelou na zadní tyč 2:4. A další branka domácích přišla o pár minut později po špatném rozhodnutí pomezního, který nechal hrát situaci, při níchž hráč co byl v ofsajdu se zapojil do hry a zmátl Vondrku který udělal chybu a neodehrál míč. Ten vzal do své režie Radek Soukup, který šel sám na brankáře Netolic, kterému naznačil střelu a pak si potáhl míč, který s tečí brankáře skončil v brance 3:4. A bylo zaděláno na drama. Kameňák cítil že Netolice nejsou úplně v pohodě a hnal se za vyrovnáním, ale pár slibných šancí nedokázal využít. Pak měli Netolice velkou šanci v podání Pivoňky, ale Petkov dobrým zákrokem střelu zneškodnil. V nastaveném čase kopal roh Kameňák, ale po závaru branku neohrozil a ještě se míč dostal na druhou stranu hřiště, kde byl před vápnem faulován Varyš. Ten se sám postavil k přímému kopu a orazítkoval horní tyč. Netolický tým nakonec dokázal vyhrát v Kamenném Újezdě, ale nebylo to nic jednoduchého a stále se drží na 3.místě. Za týden Netolice přivítají doma Boršov nad Vltavou. Kamenný Újezd čeká zápas na hřišti Malše Roudné s tamní rezervou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Valenta (hráč): První poločas zápasu rozhodly naše chyby které soupeř dokázal proměnit ve 4 góly. Sice jsme dokázali za stavu 0:2 snížit ale i přesto nás nepřesnosti ve hře srážely a dostávaly pod tlak. Druhy poločas byl o poznání lepší. Více jsme bojovali a zlepšili hru. I díky tomu jsme dokázali soupeře dotáhnout na rozdíl jediné branky a vytvořit si závěrečný tlak se šancemi ale bohužel vyrovnat se už nepodařilo. Na druhou stranu jsem rád ze jsme to jako tým nezabalili a bojovali až do konce.

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Zápas pro nás začal dobře, když se po dvou hezkých gólech z rohu prosadil Filip Rokůsek. Soupeř poté snížil, ale nám se povedlo dát dva góly těsně před pauzou, což se ukázalo jako rozhodující. Druhý poločas jsme neodehráli vůbec dobře a soupeř se začal dostávat do zajímavých příležitostí. Nakonec jsme uhájili těsné vítězství a odvezli si vydřené tři body, které jsou pro nás velmi důležité.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, SKVAŠÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 3. 2019 22:18
Kdo tohle vymysli , tak je slepej !!! Po nákopu od obrance propadl mic do jasneho ofsajdu , ktery rozhodci nesmyslně prehlednul !!!!
31. 3. 2019 22:13
....... o pár minut později ztratil míč Vondrka , kterého o míč obral Soukup ????
30. 3. 2019 19:47
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: remíza

Tento zápas dle mého skončí remízou. Favoritem bude nejspíš tým z Netolic, ale domácí zabojujou a získají bod. Tipuji 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích