0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Frymburku branka nepadla


Branky


26

Oba soupeři potřebují body, jako sůl, hráči Loučovic ještě o něco více. Důležitý zápas pro oba týmy nakonec branku nenabídl a tak se oba sokové rozešli bez branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl

Hrálo se na těžkém terénu, což se dost projevovalo. Kombinace vázla, šancí bylo pomálo, prim hrála defenziva. Domácí cele držel míč více na svých kopačkách, ale k ničmeu to nevedlo, a ta nepříliš atraktivní první poločas toho divákům moc nenabídl.

Domácí Budík neproměnil v závěru penaltu

Druhý poločas už nějaké šance nabídl. V první tutovce se po krásnym náběhu za frymburskou obranu ocitl hráč Loučovic Dudla, ale frymburský Vítek v brance jeho šanci zneškodnil. Pak se do šance dostal domácí Petscher, kterého vyslal do šance Budík. Domácí hráč si se svou šancí neporadil a neposlal domácí do vedení. Stejně si vedl o chvíli později po nahrávce Tichovského i Rillich. Hostující tým navíc přišel po druhé žluté kartě o Dudla a dohrával v deseti. Chvilku minut před koncem dostal domácí tým výhodu pokutového kopu. Domácí třelec Budík však penaltu neporměnil, brankář Loučovic předvedl výborný zákrok a nohou vykopl "panenkovský" pokus Budíka. To bylo vše a zápas skončil bez branek. V příštím kole Frymburk jede na hřiště Velešína a Loučovice čeká doma zápas se Zlatou Korunou.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Myslím si, že jsme podali herně lepší výkon než minulý zápas proti Kaplici. Mára Vítek nás udržel ve hře, když skvěle vychytal šanci Loučovic, bohužel my naše šance nedokázali proměnit. Nyní nás čeká těžký zápas ve Velešíně, ve kterém budeme muset podat ještě lepší výkon, abychom ho potrápili. Snad na nás fanoušci nezanevřou a pojedou nás podpořit.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (brankář): Do Frymburka jsme odjeli s početnějším kádrem než tomu bylo minulý víkend ve Velešíně. Do obrany se nám vrátil po půlroční anabázi na Lipně Michal Koutský a bylo to znát. V sestavě se objevil po delší pauze také Michal Toman. Zápas byl od začátku vyrovnaný, domácí ale měli míč přece jen na kopačkách častěji. Na hře se se podepsalo vyloučení Dudly po dvou žlutých kartách, kdy rozhodčí nám za každý běžný faul udělil kartu, zatímco domácí mohli sprostě křičet jak se jim zlíbilo. Na to jsme však ve Frymburku zvyklí. Korunu tomu mladý rozhodčí nasadil smyšlenou penaltou v úplném závěru, kterou viděl asi jen on. Spravedlnost ale zrovna nespala a Budík ji neproměnil. Na šance to bylo 2-2, takže asi spravedlivá remíza.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - R. Mertl [-] - P. Píšek [-] , T. Pavlík [-] (61. M. Mrázik [-] ) , J. Rillich [-] , P. Petscher [-] , S. Budík [-] , M. Flöring [-] (69. P. Tichovský [-] ) , J. Šisler [-] , M. Račák [-] , D. Račák [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - V. Matulík [-] , L. Ardó [-] (46. M. Hamburg [-] ) , J. Matulík [-] (46. T. Dostál [-] ) , R. Karták [-] (46. J. Fejtek [-] ) , M. Koutský [-] , J. Havierník [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , L. Sojka [-] , O. Šeda [-]

ŽK: 68. S. Budík , 80. R. Mertl - 12. J. Matulík , 22. R. Karták , 38. V. Dudla , 50. J. Havierník , 60. M. Toman , 66. M. Hamburg , 83. M. Koutský . ČK: 71. V. Dudla .
Hráči zápasu: M. Vítek , J. Šisler - M. Hüttner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - PICKA Pavel, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra domácích

Řekl bych, že tento zápas bude velice důrazný, plný soubojů. Průběh zápasu bude vyrovnaný, padne hodně gólů, ale nakonec si Frymburk doma nechá všechny 3 body. Tipuji 4:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích