Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

--

Zlatá Koruna vyloupila Dříteň


Branky


23

Zlatá Koruna zažila výborný podzim a drží se na špici tabulky. V horních opatrech tabulky se pohybuje, ale i Dříteň. V úvodním jarním kole se domácí tým musel obejít bez zkušeného kanonýra Klimeše i bez kanonýra Smékala. Zápas nabídl sedm branek a tři body putují do Zlaté Koruny, která tak i jaro rozjela na výbornou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku dal Jan Sláma

První poločas domácím vůbec nevyšel. Hra se jim vůbec nedařila. Naopak hostující Zlatá Koruna předváděla velice dobrou hru. A za svůj dobrý výkon byla odměněna, když je do vedení poslal Jan Sláma 0:1. Domácím se nedařilo vůbec nic a tak do kabin šli spokojenější hosté. 

V druhém poločase padlo šest branek

Druhý poločas chtěli se zápasem domácí něco udělat. jenže vstup do druhého poločase jim vůbec nevyšel. Ihned po příchodu z kabin se trefil hostující Milan Homer 0:2. A aby toho nebylo na domácí málo, tak o chvíli později přidal Milan Homer svou druhou branku v zápase 0:3. Zdálo se, že je hotovo, ale dímácí celek to nezabalil a Tomáš Kovařík snížil na 1:3. Domácí tým se vrhl za dalším snížením, ale místo toho inkasoval z kopačky Vladimíra Rychtáře 1:4. Zdálo se, že je hotovo, ale hráči hostí se začali hnát dost bezhlavě do útoku a domácí tým je za jejich lehkovážnost trestal. Nejdříve se trefil Marek Kovařík 2:3 a na drama zadělal chvíli před koncem Josef Moudrý 3:4. Domácí tým dostal Zlatou Korunu pod tlak, ale ta se nakonec ubránila a veze z venka cenné vítězství. Za týden jí čeká doma silná Kaplice. Dříteň jede do Horní Plané.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Před zápasem jsme si v kabině řekli co a jak chceme hrát. Bohužel to zůstalo jen v kabině. První poločas od nás byl absolutně tragický. Do druhého poločasu jsme šli s tím jak na Zlatku vlítneme. Opak byl pravdou v 53 minutě jsme prohrávali 3:0.pak jsme udělali nějaké změny v sestavě. A musím kluky pochválit za to, že jsme se na to úplně nevykašlali a snažili jsme se se zápasem ještě něco udělat. Hru jsme otevřeli, ale bohužel k bodům už to nepomohlo. Musíme zápas hodit za hlavu a soustředit se na příští víkend

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Vstup do jarní části soutěže se nám povedl herně i výsledkově. Do 70. minuty jsme myslím na hřišti dominovali a domácí byli v 65. minutě po našem golu na 4:1 takzvaně na ručník . Závěr jsme si bohužel naší lehkovážností zkomplikovali, kdy bezhlavě útočíme a dostáváme góly do otevřené obrany. Toho se musíme v podobných situacích vyvarovat! Závěr a dlouhé prodloužení pak bylo dost hektické a stálo nás hodně sil, když nás domácí dlouhými balony dostali pod tlak a měli jsme ještě strach o výsledek. Ocenit musím přístup hráčů Slámy a Weinharda, kteří přes komplikace k utkání nastoupili a byli rozdílovými hráči!



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Strapáč [-] , F. Šantora [-] , J. Moudrý [-] , L. Koudelka [-] (68. M. Kovařík [-] ) , M. Werner [-] (52. M. Kovařík [-] ) , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] (83. P. Kolafa [-] ) , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] , M. Koudelka [-] (68. Š. Parýzek [-] )

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Sláma [-] , L. Rapčan [-] , M. Štěpánek [-] (80. D. Steinocher [-] ) , V. Rychtář [-] , J. Lacko [-] , M. Homer [-] , T. Weinhard [-] , V. Ohnsorg [-] , D. Steinocher [-] , J. Tybitancl [-]

Hráči zápasu: J. Sláma , T. Weinhard .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Eibl Lukáš - SYROVÁTKA Jan, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 3. 2019 20:06
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Varyš
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný a tvrdý zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích