2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chýnov přetlačil Dačice a udržel si naděje na postup


Branky


14

Chýnov žije nadějí na postup do KP, v cestě mu stála Dačice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozvolný rozjezd zápasu branku nepřinesl

Dačice potřebují do konce sezóny posbírat ještě nějaký ten bod, herně na tom není nijak špatně, ale celou sezonu jí trápí nízká produktivita. Chýnov je prozatím na druhém místě a pokud chce ještě pomýšlet na postup do KP musí všechny zápasy vyhrát a doufat  zaváhání Sokola. První minuty se týmy dá se říct poznávaly a herně ani jeden z nich si nevytvářel převahu nebo šance. Tento pozvolnější rozjezd, ale seděl více hostům, kteří se tlačili do útoku a vytvořili si pár příležitostí, kdežto Chýnov vsadil spíše na nakopávané míče. V prvním poločase jsme ovšem branku neviděli. 

Chýnov rozhodl zápas během pěti minut

Dačicím dnešní pauza mezi poločasy nesvědčila, jelikož trochu vypadla z tempta a koncentrace, což Chýnov trestal hned v 52.minutě kdy se trefil David Štiller 1:0. Nesoustředěné hráče hostujícího týmu sestřelil druhou branku o pět minut později Daniel Havlík a o výsledku bylo takřka rozhodnuto. Dva slepené góly během krátké doby znamenaly pohodlné vedení Chýnova. Dačice se dostala zpět do tempta až po druhé brance a začala si vytvářet znovu několik příležitostí, rozhodně zápas nezabalila a bojovala až do konce. Jenže se dočkala pouze snížení výsledku zásluhou Miroslava Diviše v 71.minutě. V tuto chvíli zbývalo do konce zápasu ještě mnoho času na minimálně vyrovnání, ale finální koncovka dnes hosty opět potrápila. Chýnov si zbytek zápasu již pohlídal a mohl slavit důležitou výhru jelikož Sezimovo Ústí padlo v Týně nad Vltavou a tak šance na postup stále žije. Dačice ztrácejí zápasy kvůli špatné koncovce a tak tomu bylo i dnes, v dalším kole poměří síly proti Nové Včelnici. 



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Beneš - hrající trenér: V zápase jsme měli několik šancí, ale nedokázali jsme je využít. Určitě jsme nebyli horším týmem, náš výkon není špatný po dobu celé sezóny, ale chybí nám rozhodující hráč, který by dokázal tyto šance využívat. Zbytečně tak ztrácíme zápasy. Střeleckou úspěšnost se budeme snažit napravit proti Včelnici na domácím hřišti. Celkově jsme podali dobrý týmový výkon.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - M. Zítek [-] , F. Zadražil [-] , J. Doubrava [-] , D. Ursacher [-] (58. J. Hladík [-] ) - V. Hruška [-] , O. Mládek [-] , S. Mareš [-] , D. Štiller [-] , D. Havlík [-] (90. O. Hladík [-] ) - L. Havlík [-] (63. T. Slezáček [-] ) -

FK Dačice
V. Zejda [-] - O. Nováček [-] , J. Chyška [-] , D. Křivánek [-] (81. Š. Smejkal [-] ) - M. Diviš [-] (86. M. Distel [-] ) , M. Šimánek [-] - J. Beneš [-] , P. Dedič [-] , Š. Hric [-] - M. Votava [-] , J. Brtník [-]

ŽK: 71. S. Mareš , 81. O. Mládek , 90. J. Průša - 87. O. Nováček .
Hráči zápasu: J. Průša - M. Diviš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tauber Lukáš - JAROLÍM Jiří, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Peřina
Tip experta: výhra domácích

Chýnov si bude chtít udržet šanci ještě přeskočit Sezimovo Ústí, takže na domácím hřišti zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza