0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:3
(0:3)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

06.04.2019 10:15

20.kolo, Divize B, 2018-2019

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kladenští třemi góly z prvního poločasu rozhodli zápas


Branky


10. D. Šíma , 34. Š. Hanzlík (p.) , 38. V. Kraus
9

Souboj trápícího se Mostu proti Kladnu, které naopak pomalu nabírá na formě byl jednoznačnou záležitostí hostů. Kladno dominovalo na hřišti a zaslouženě si připsalo další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý první poločas v podání Kladna

Hostující fotbalisté odehráli poslední utkání ve velké formě a v Mostě znovu ukázali, že tendence jejich výkonů má stoupající křivku. Do Mosteckých se zakousli od počátku a dostali se do tlaku. Na domácích fotbalistech bylo až moc patrné, že utkání v jarní části jsou pro ně křeč. Kladno šlo do vedení hned v 10. minutě po krásné akci.  Na centr Tomáše Boráka si počkal Dominik Šíma a rozvlnil síť - 0:1.

 

Kladno pokračovalo stále v aktivním výkonu a obraz hry se neměnil. Převaha Kladenských pramenila zejména z toho, že sbírali odražené balóny a ovládali tak střed pole. V 34. minutě nařízenou penaltu s klidem proměnil Štěpán Hanzlík a bylo to o dvě branky. Hřebíček do rakve mosteckým fotbalistům zatloukl Václav Kraus v 38. minutě, když se trefil po rohovém kopu - 0:3. Oba týmy se tak rozešli do kabin a bylo jasné, že jen velký kolaps hostů je připraví o tři body.

Kladenští kontrolovali hru

Už od začátku druhé půle bylo jasně patrné, že Kladnu nepůjde v zápase o to, aby se hnali za co nejvyšší výhrou. Jejich cílem bylo odvézt všechny tři body a pohlídat si vypracovaný náskok. Proto se více stáhli na svou polovinu a nebyli zdaleka tak aktivní. Domácí si za celý zápas však vytvořili jen jednu šanci, kterou bravurně zlikvidoval Jaroslav Tesař.

 

Hosté tak zápas dovedli v klidu do vítězného konce. Chvályhodné je začlenění několika dorostenců, kteří opakovaně ukazují, že týmu mají co dát. Kladenští vyhráli potřetí za sebou a stoupají tabulkou, nyní se nacházejí už na šestém místě. Most se naopak propadl na 16. místo a záchrana v divizi se mu pomalu ale jistě začíná vzdalovat.



Ohlasy k zápasu


Mostecký fotbalový klub
Libor Klíč - trenér: "V dnešním utkání jsme oproti minulému utkání v Praze jsme předvedli z týmového herního projevu přeci jen trošku lepší výkon, ale na našeho dnešního soupeře to i tak nestačilo. Náš největší problém totiž spočívá v defenzivní práci celého týmu. Naše soubojová činnost je minimální, chybí nám odvaha je podstupovat a necháváme tak soupeři spoustu volného prostoru, který naši protivníci okamžitě využijí k přečíslení a vytvoření gólové situace. Naproti tomu v ofenzivní činnosti nám chybí rychlejší a kvalitnější řešení herních situací v dostatečném počtu hráčů, které by vedly k předfinální a následně finální fázi. Nezbývá nám nic jiného než si ,,vyhrnout rukávy " a zbývající zápasy maximálně odpracovat i na úkor herní kvality."

SK Kladno
Jan Pejša - trenér: "Musím kluky pochválit. Od začátku jsme kontrolovali hru. Domácí jsme nepustili do žádné šance. Sbírali jsme odražené balóny a hrozili z protiútoků. Ve druhé půli už jsme nebyli tak aktivní, ale vítězství jsme si pohlídali. Byl to od nás týmový výkon."

Sestavy


Mostecký fotbalový klub
J. Nejedlý [-] - J. Kotlan [-] , L. Šípek [-] (46. J. Vaněk [-] ) , M. Vait [-] , M. Tancoš [-] , J. Králík [-] , E. Rilke [-] (84. J. Hejtmánek [-] ) , J. Benda [-] , P. Linka [-] (84. R. Novák [-] ) , P. Klíč [-] (46. O. Kocourek [-] ) , J. Zigmund [-]

SK Kladno
J. Tesař [-] - Š. Hanzlík [-] , F. Suchý [-] , T. Borák [-] , V. Kalina [-] - J. Růžička [-] , A. Holub [-] , D. Richter [-] (73. D. Čížek [-] ) , D. Šíma [-] (78. T. Pospíšil [-] ) - V. Procházka [-] (83. P. Bartoš [-] ) , V. Kraus [-] (86. R. Stříška [-] )

ŽK: 69. M. Vait , 77. J. Zigmund - 77. F. Suchý , 82. J. Růžička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Erlebach Jiří - VÍT Petr, ARNOŠT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
František Moláček

Expert: Jakub Pachl
Tip experta: výhra hostů

František Moláček

Expert: Jakub Pachl
Tip experta: výhra hostů