0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

28.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov navázal na domácí vítězství a z Ústí nad Orlicí si odváží dva body, v řádné hrací době gól nepadl


Branky


16

Ústeckým fotbalistům se v posledních týdnech zadařilo jen jednou v Písku, doma už dvakrát v řadě prohráli, což nechtěli dopustit proti Benešovu. Ten po černé sérii čtyřech proher v řadě minulé kolo konečně zabral a porazil doma Králův Dvůr, na což chtěli Středočeši rozhodně navázat i na východě Čech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie gól nepřinesla, více práce měla ale obrana hostů

Domácí začali od začátku od podlahy, ale hlavička Lněničky ve 4. minutě skončila jen vedle. Ve 13. minutě domácí Mufanzwaini po samostatné akci zamířil vedle. Chvíli na to hlavičku Mayera chytil nadvakrát benešovský Tetour. První šance fotbalistů Benešova přišla až ve 23. minutě, kdy Švantner pěkně uvolnil Turka, jenž ale nezakončil přesně.

 

Ve 35. minutě po pěkné akci útoku Středočechů hlavičkoval Srb jen  vedle. Hra byla opět vyrovnaná, stejně jako v loňském zápase, který skončil bez branek. Domácí hráli svou klasickou nakopávanou, hosté se snažili projít do kuchyně technicky. Do šancí se ale nedostával víceméně nikdo. Ve 39. minutě to ústecký Mufanwaizani zkusil zdálky, ale Tetour byl na místě. Poslední slovo měl Azilion, ale v 43. mířil benešovský hráč mimo.

Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal-cfl-msfl/benesov-konecne-bodoval-vyhral-na-penalty-20190519.html

Ani druhý poločas gól neviděl, hráči si tak zápas prodloužili o penaltový rozstřel

Druhá část hry se podobala té první. V 54. minutě vyškrábl výtečně Tetour pohotovou hlavičku Langera. Znovu to zkoušel i domácí Mayer, ale jeho střela byla zblokována a dorážející Skalický mířil mimo tři tyče. V 66. minutě po přiťuknutí Turka zaběhl Hampl až na brankovou čáru, odkud se pokusil překvapit domácího brankáře, ale J. Krátký byl oproti svému jménu dostatečně dlouhý.

 

V 71. minutě Tetour opět skvělě zasáhl po střele M. Krátkého, kterému nedovolil poslat domácí do vedení. V 73.minutě výborně poslal Švantner do gólové šance Turka, akci ale zmařil hvizd sudího. V závěru se již projevilo vedro a posledních pár minut se rozkouskovalo mnohými střídáními. Za zmínku stačí jen prudký centr Slaniny, který zneškodnil J. Krátký. Po bezbrankové remíze se tak šlo do penalt.
Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal-cfl-msfl/benesov-konecne-bodoval-vyhral-na-penalty-20190519.html

Vynikající Tetour pomohl Benešovu k bodu navíc, Ústí zůstal pouze jeden bod

Zpočátku všichni exekutoři stříleli penalty dobře, až ve čtvrté sérii Tetour kryl střelu Langera. Jelikož ale i hostující Urban zklamal, pokračovalo se dál. V šesté sérii opět Tetour nádherně vychytal ústeckého hráče, konkrétně kapitána Součka. Posléze ukončil zápas pokutový kop z kopačky Lauricelly, který tak zajistil Benešovu bod navíc.
Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal-cfl-msfl/benesov-konecne-bodoval-vyhral-na-penalty-20190519.html

 

Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal-cfl-msfl/benesov-konecne-bodoval-vyhral-na-penalty-20190519.html (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



SK Benešov
Brankář David Tetour: "Zápas byl vyrovnaný, my jsme mohli útočit více, ale sudí nás nepustili do žádné koncovky. Mně se podařilo chytit, co bylo potřeba. Při penaltách jsem si počkal na pohyb soupeře a dvakrát mi to vyšlo. Zdroj: https://benesovsky.denik.cz/fotbal-cfl-msfl/benesov-konecne-bodoval-vyhral-na-penalty-20190519.html



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - T. Lněnička [-] , D. Mayer [-] , V. Střelec [-] (44. M. Krátký [-] ) , V. Pazdera [-] , O. Skalický [-] , R. Mufanzwaini [-] (88. T. Pinkava [-] ) , V. Habrman [-] , P. Falta [-] , J. Souček [-] , P. Langer [-]

SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Vosáhlo [-] , Z. Vrňák [-] (86. O. Urban [-] ) , O. Rataj [-] , D. Pedro [-] , D. Filip [-] - V. Engelmann [-] (79. O. Brokeš [-] ) , P. Srb [-] (74. M. Slanina [-] ) - M. Azilinon [-] (63. P. Hampl [-] ) , P. Švantner [-] , M. Turek [-] (83. M. Lauricella [-] )

ŽK: 73. P. Švantner .
Počet diváků: 410. Rozhodčí: Martínek Petr - HANOUSEK Karel, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Stanislav Mařík
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že Benešov v Ústí překvapí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích