0:1
(0:1)
29. L. Kodad
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 10:30

21.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřicko vyloupilo Králův Dvůr a na svého protivníka v tabulce se bodově dotáhlo


Branky


29. L. Kodad
17

Duel dvou týmů, které už znovu chtěly zabrat a bodovat, přineslo 21. kolo. Na půdu Cábelíků do Králova Dvora zajíždělo Litoměřicko. Domácí po venkovní výhře nad Pískem z úvodu jara vystřízlivěli dvěmi porážkami v řadě. Na vlas stejný příběh zažívá i Litoměřicko, které nejdříve senzačně obralo Zápy, aby poté dvakrát padlo s dalšími těžkými soupeři z čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po opatrném úvodu se prosadili hosté, Kodad skóroval po individuální akci

Úvod střetnutí se odehrával pod taktovkou pozorných obran, na kterých končila většina pokusů obou jedenáctek. Příčinou nul na obou stranách však byla i řada nepřesností. Po zhruba dvacáté minutě převzali režii zápasu hosté z Litoměřic. K vedoucí brance byli blízko už ve 26. minutě, když Novák přiťukl kousek před šestnáctkou Vernerovi, jehož pokus o přehození brankáře zastavilo břevno domácí branky.

 

Protože toto varování domácím nestačilo, gól ve 29. minutě pak byl logickým vyústěním herní převahy hostů. Novák našel napravo zaběhnutého Kodada, ten se postupně přes tři obránce prosmýkl do středu pokutového území a přes čtvrtého bránícího hráče obstřelil levačkou zkoprnělého brankáře Křečka. Po vstřelené brance ponechali ale hosté v nových černých dresech iniciativu domácím Cábelíkům, těm se ale skórovat předm pauzou nepovedlo.

Cábelíci se neprosadili ani v druhé půli a prohráli potřetí v řadě

Pod dojmem nepříznivého skóre se v modrém hrající královedvorští tlačili před branku Litoměřic, ale jejich úsilí bylo neplodné a s několika závary si hostující obrana poradila. zanedlouho se do zřejmě největší příležitosti domácích dostal kapitán Balšánek, jenž se míč na dlouhou nohu snažil prudce usměrnit ve skluzu, jeho střela však skončila vedle levé tyče z pohledu brankáře Ordelta.

 

Nejblíže gólu byli na začátku závěrečné třicetiminutovky opět hosté, jenže Bulíř nastřelil již druhé břevno Litoměřicka v zápase. Ke konci duelu si domácí již nevytvořili nic vážného a ze závaru v poslední minutě řádné hrací gól rovněž nepřišel. Litoměřicko tak odváží z Králova Dvora vítězství a vrací svému soupeři porážku z podzimu.

 

Zdroj: fklitomericko.cz (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Trenér Tomáš Šilhavý: "Myslím si, že to byl zápas o prvním gólu, který dal bohužel soupeř. A to po akci, která navíc nebyla úplně složitá na ubránění. Hráči zápas odpracovali, ale bohužel nám trochu chybí lehkost ve finální fázi."

FK Litoměřicko
Trenér Zdeněk Hašek: "Výhra byla zasloužená, náš výkon byl dnes v určitých fázích zápasu slušný. Mrzí mě výpadky, které se nám stávaly, ale i přesto jsem spokojen. Domácí byli sice důraznější v osobních soubojích, ale naše kvalita na míči a v kombinaci přinesla tři body."



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - R. Novák [-] , D. Kůžel [-] , J. Sedláček [-] (61. D. Dolák [-] ) , T. Bohánek [-] , M. Kraus [-] , J. Balšánek [-] (68. M. Hejda [-] ) , M. Procházka [-] , J. Bouček [-] , M. Hell [-] , T. Šebek [-]

FK Litoměřicko
A. Ordelt [-] - J. Rubeš [-] , T. Bulíř [-] (89. J. Chábera [-] ) , D. Dolejší [-] (90. J. Sedláček [-] ) , D. Krištof [-] , L. Kodad [-] (55. J. Greš [-] ) , M. Hanuš [-] , J. Šimkovský [-] , M. Verner [-] (76. P. Valenta [-] ) , M. Novák [-] (87. D. Surmaj [-] ) , P. Ippolito [-]

ŽK: 70. D. Kůžel - 76. M. Verner .
Hráči zápasu: L. Kodad .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Nicolas Rotbauer
Tip experta: remíza

Litoměřicko a Králův Dvůr jsou podle mě hodně vyrovnané týmy a poslední výsledky mají taktéž stejné, proto to vidím na remízu a po penaltách vyhrají Litoměřice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích