1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 15:00

23.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánky brzké vedení neudržely a doma vysoko prohrály


Branky


23

Mariánské Lázně se výsledkově trápí. Herně se to zvedlo v Sedlčanech, ale ani tam mužstvo nebodovalo. Přeštice chtěly zapomenout na domácí porážku s Čížovou a bodovat nyní venku. To se nakonec podařilo, když zápas otočily ve svůj prospěch a odvážely plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké góly

Zápas přinesl úvodní gól hned ve 3. minutě. Centr Lukáše uklízel hlavou Lattisch - 1:0. O minutu později ale bylo srovnáno. Štěpán podběhl míč a samostatný nájezd zakončil gólově Mudra - 1:1. O deset minut později propadli domácí ve středu hřiště, střela od břevna se odrazila ke Strejčkovi a ten měl snadnou úlohu - 1:2. Další pokus Přeštic mířil vedle, zakončení Lukáše po standardce nad. Zbytek první půle byl vyrovnaný, hrálo se především mezi vápny a kromě soubojů nic dalšího k vidění nebylo.

Přeštice navýšily vedení

Do druhé půle vstoupili domácí stejně jako do té první dobře, ale nedočkali se branky. Nevypracovali si z vytvořeného tlaku ani větší šanci, a tak soupeř trestal. Po brejkové situaci se prosadil Suchý - 1:3. O čtyři minuty později byla ve prospěch hostí odpískána penalta, kterou proměnil Růžička - 1:4. Mariánky po této brance nenašly síly na vzdor a zápas se už jen dohrával, Přeštice hru kontrolovaly.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: Začátek zápasu byl z naší strany dobrý, hned jsme šli do vedení. To nám ale vydrželo pouze minutu a když jsme chybovali ve středu hřiště, tak jsme prohrávali. Poté byla hra vyrovnaná, byl to takový boj ve středu hřiště. Do druhého poločasu jsme měli dobrý vstup, vytvořili jsme si tlak, ale žádnou šanci. Doplatili jsme na brejky, poté jsme dostali další gól z penalty a zápas se dohrával. V závěru jsme se na nějaký větší tlak nezmohli.




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
V. Štrunc [-] - P. Kořistka [-] , M. Lukáš [-] , P. Grambal [-] , O. Parák [-] , J. Blažek [-] , M. Drahorád [-] , J. Lattisch [-] , D. Pěček [-] , M. Kravar [-] , Z. Štěpán [-]

FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - J. Petr [-] , M. Růžička [-] , L. Mudra [-] , J. Duchek [-] , M. Suchý [-] , T. Skála [-] , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] , S. Staněk [-] , T. Přibáň [-]

ŽK: 23. Z. Štěpán , 58. M. Lukáš - 44. L. Mudra , 53. M. Strejček , 80. I. Blahoudek .
Hráči zápasu: M. Strejček , I. Blahoudek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tesař Tomáš - URBAN Michal, BENEDIKT Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Michal Čadek
Tip experta: remíza

Mariánky musí, Přeštice mají asi jinou představu o jejich pozici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích