3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

20.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedlčany berou výhru proti nevýraznému Tachovu


Branky


11. K. Kvěch , 15. L. Soldát , 52. T. Senft
26

Tachov nezažívá nejlepší období. Na hřišti to není ono a na tabulku není tak pěkný pohled jako na podzim. Sedlčany bodují a v domácím zápase chtěli přidat další vítězství, což se také před třístovkou fanoušků podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlčany dominovaly

Od samého začátku se herní taktovky chopili domácí, která na svého soupeře nalezli a nedovolili mu opustit vlastní polovinu. Tachov odolával, střela Haase mířila nad. S dalším pokusem přišel Soldát, ale byl z toho pouze roh. Z další standardky od praporku padla první branka, to když Krůta našel na přední tyči Kvěcha, který nedal Valešovi šanci - 1:0. Hned o tři minuty později bylo pro domácí ještě veseleji. Přímý kop rozehraný na krátko, kdy Kdolský posunul Haasovi, ten přiťukl Soldátovi a velmi početná skupina fanoušků tleskala podruhé - 2:0.

 

Střelecky to dále zkoušil především Dvořák, ale Valeš předváděl dobré zákroky. Po půl hodině hry se ozvali i hosté, ale samostatný nájezd Glogar zlikvidoval a v další příležitosti domácího brankáře zastoupil na brankové čáře Čejda. Tachov své šance nevyužil, a tak bylo rušno na druhé straně. Špatnou rozehrávku mohl potrestat Senft, ale z pravé na levou si míč připravoval moc dlouho, a tak střela do odkryté branky byla zblokována.

 

Už se zdálo, že se do konce poločasu výsledek nezmění. Ve 42. minutě vtrhl do hostující šestnáctky Soldát a byl nedovoleně zastaven. Gól do šatny tak měl na kopačce kapitán Brotánek, tradiční exekutor, ale tentokrát poslal míč nad.

Další neproměněná penalta

Tachov měl do druhé půle co zlepšovat. Nadějně vypadal další samostatný nájezd, ale Glogar znovu dobře zasáhl a držel nadále čisté konto. Tatran se nenechal překvapit a odpověděl rohovým kope, kdy hlavičku Haase zastavilo břevno. Tentýž hráč v opačném pokutovém území při téže standardce zahrál rukou a i hosté kopali penaltu. Glogar ani tentokrát nepřipustil změnu skóre, když pokutový kop zneškodnil.

 

V 52. minutě odmítli domácí veškeré pochybnosti a přidali třetí branku. Brotánek vysunul krásnou kolmicí Senfta, kterého tachovská defenziva nedostihla a sedlčanský útočník rozvlnil síť - 3:0. Senft přidal i další branku, kdy krásné zakončení bylo ovšem k jeho smůle posouzeno jako ofsajdové. Sedlčany měly i další příležitosti, ale skóre už se nezměnilo. A jelikož Tachov toho dopředu moc nepředvedl, tak odjížděl s prázdnou a do dalších zápasů má na čem pracovat.

 

Galerie od Davida Štveráka.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Zápas se nám herně hodně povedl a zaslouženě jsme vyhráli. Rychlé góly nám pomohly k hladkému průběhu zápasu. Škoda, že jsme jich nepřidali více.

FK Tachov
Milan Braun, záložník: Další nepovedené utkání. Opět jsme přistoupili na hru soupeře a tu vlastní opustili. Nedařilo se nám nic, zbytečně ztrácíme jednoduché míče, bojíme se hrát. Pořád to samé dokola. Sedlčany byly lepší a zasloužily si vyhrát.



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] (83. J. Čejda [-] ) - M. Kdolský [-] , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , D. Čejda [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] (88. T. Nováček [-] ) , P. Lípa [-] , P. Haas [-] (75. M. Sirotek [-] ) , M. Dvořák [-] (83. F. Dřevojan [-] ) , M. Krůta [-]

FK Tachov
O. Valeš [-] - M. Vaďura [-] (46. D. Faber [-] ) , M. Folejtar [-] , L. Čížek [-] (87. Z. Sloup [-] ) , R. Skopový [-] , M. Ruda [-] , M. Nemeš [-] , M. Braun [-] , T. Habart [-] , M. Šácha [-] , P. Vyleta [-]

ŽK: 53. P. Haas - 22. O. Valeš .
Hráči zápasu: T. Glogar , D. Čejda , P. Haas , T. Senft , K. Kvěch .
Počet diváků: 312. Rozhodčí: Kvítek Michael - ŠŤASTNÝ Vít, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Glogar
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že navážeme na druhý poločas v Dobříši a získáme tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích