M. Buďa 43.
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Koněšín veze bod z Moravských Budějovic B


Branky


14

Vedoucí celek z Koněšína nezvládl úplně roli favorita a vybojoval v úvozovkách jen bod proti rezervě Moravských Budějovic 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v závěru půle do vedení

Vedoucí tým soutěže Koněšín zavítal na půdu rezervního týmu z Moravských Budějovic, které se pohybují v klidném středu tabulky a bez záchranářských starostí by měl již také být. Koněšín by se případnou výhrou opět o trošičku blíž posunul k vysněnému postupu do Okresního přeboru. Podzimní vzájemný zápas skončil jasnou výhrou Koněšína 6:2. V Moravských Budějovicích se odehrál těžký zápas doprovázený velmi silným studeným větrem. Domácí hráli hodně kvalitní technický fotbal kdy velmi dobře využívali široký prostor hřiště a v prvním poločase hostům nedali příliš čuchnout k balónu. Za předvedenou hru byli odměněni gólem ve 43. minutě, kdy prostřelil Matěje Hůlku na 1:0 Miroslav Buďa a poslal hosty do kabin za nepříznivého stavu. 

Hosté brzy vyrovnali

Do druhé půle ale hosté vstoupili mnohem lépe, což přineslo kýžené vyrovnání, když se ve 49. minutě trefil hostující útočník Štěpán Dvořák, který tak rozesmutnil brankáře Ondřeje Dvořáka a téměř padesátku prokřehlích domácích fandů. Ale naopak potěšil hrstku těch hostujících. Stav utkání byl tak 1:1 a mohlo se začínat od začátku. Ve druhém poločase se jinak hra více vyrovnala, hosté hrozili především z brejků. Hosté ale po náročné kopané ke konci zápasu odpadli fyzicky, ale z tlaku ke konci zápasu už se jim nepodařilo nic vytěžit. Remíza byla zasloužená a až na konci sezóny se ukáže, zda- li tento bod bude mít pro hosty cenu zlata. 



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: V Moravských Budějovicích se odehrál těžký zápas doprovázený silným studeným větrem. Domácí hráli kvalitní technický fotbal kdy velmi dobře využívali široký prostor hřiště a v prvním poločase nám moc nedali čuchnout k balónu. Za předvedenou hru byli odměněni gólem na 1:0. Ve druhém poločase se hra více vyrovnala my hrozili především z brejků a zaslouženě jsme vstřelili branku. Hosté ke konci zápasu odpadli fyzicky, ale z tlaku ke konci zápasu už se nám nepodařilo nic vytěžit. Remíza podle mého názoru spravedlivá.



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - J. Povolný [-] , O. Nedvědický [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-] , L. Sláma [-] - M. Premar [-] , J. Horecký [-] , M. Buďa [-] - M. Černý [-] , J. Kosmák [-] (55. M. Premar [-] )

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - M. Netrda [-] , Š. Dvořák [-] (74. M. Ševčík [-] ) , M. Svoboda [-] , O. Dvořák [-] , R. Badura [-] , O. Šibůrek [-] , J. Hricák [-] , P. Seifer [-] , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-]

ŽK: 18. J. Kosmák , 70. V. Novotný , 74. J. Benda , 83. M. Premar - 13. P. Zahradníček , 15. M. Netrda , 72. P. Seifer .
Hráči zápasu: M. Buďa - M. Pokorný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Esterka Jan - STARK Pavel (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Aleš Kolařík
Tip experta: výhra hostů

Pokud chce Koněšín postoupit, tak musí vozit body i z těžkých utkání venku. Budějovice jsou velmi těžký soupeř, který však v poslední době nemá příznivé výsledky. Naopak v Koněšíně to šlape, a proto zvítězí a udělá další krok k postupu.

Tip: remíza