Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2019 18:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistři soutěže doma nezaváhali


Branky


5

Po poslední prohře Zavidova v Hostouni, na které se podepsal zejména ne zcela ideální stav mužstva po oslavách vítězství v soutěži, se jako domácí tým vrátili do formy a nastříleli rakovnickému Tatranu na konec 1. B třídy pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidovští byli od začátku utkání aktivnější, drželi míč a dobývali branku hostů. Za svoji aktivitu byli odměněni když Krejčí vyslal míč za obranu na Korčáka,který nahrávkou přes vápno našel sice tísněného Knora, který si s danou situací poradil, 1:0. O pár minut bylo ještě veseleji kdy Korčák zužitkoval průnikovou přihrávku za obranu a rázem bylo 2:0.

 

Domácí byli i nadále při chuti a vytvářeli si šance, které se nedařilo zejména Žďánskému proměňovat. Ve 41. minutě se usmálo štěstí i na posledně jmenovaného, kdy proměnil přihrávku ze strany od Knora, 3:0, a uzavřel tím poločasové skóre.

 

Do druhého poločasu nastoupili Zavidovští s pěti změnami v sestavě a hned po 4 minutách hry udeřili, tentokrát se prosadil Krejčí, 4:0. V tento okamžik domácí polevili a nechali aktivitu hostům, kterým zabránil ve skórování dvakrát Kraus. Odměny se nakonec hosté dočkali, když se po rohovém kopu prosadil Zaspal, 4:1.

 

Dále se hrál bezstarostný fotbal, kdy se do šancí dostávala zejména po individuálních chybách obě mužstva. Konečnou podobu výsledku dal v 69. min Krejčí, který zužitkoval vysunutí Knorem do samostatného průniku, 5:1.

Za fotky děkujeme Davidu Svobodovi (více zde).



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Dan Devera, trenér: „Dnes musím kluky pochválit, jak zápas zvládli. Nebylo totiž jednoduché se na něj připravit, jelikož dnešní den jsme spojili tak, že v rámci oslav vítězství v 1. B třídě zde probíhal doprovodný program. Přístupem a výsledkem nám všem udělali radost a byla to sladká tečka za krásnou sezonou.“




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - M. Krejčí [-] , M. Dvořák [-] (46. J. Hanych [-] ) , L. Kapoun [-] (46. P. Vitner [-] ) , T. Korčák [-] , M. Havel [-] , J. Klouček [-] , D. Štiller [-] (46. M. Skoupý [-] ) , D. Žďánský [-] (46. M. Zuda [-] ) , J. Knor [-] , V. Beneš [-] (46. P. Šíma [-] )

TJ Tatran Rakovník B
P. Kut [-] - J. Kučera [-] (57. F. Vojtek [-] ) , J. Jiřík [-] , A. Zaspal [-] , M. Kučera [-] (26. M. Tauš [-] ) - M. Čermák [-] , L. Dolák [-] , J. Beneš [-] , L. Černý [-] - J. Sýkora [-] , . Ben [-] -

Hráči zápasu: M. Krejčí .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠEFARA Milan, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích