3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Zavidov jde za postupem, přemohl i rezervu Slaného


Branky


6

Současný lídr tabulky FC 05 Zavidov se vypořádal třemi góly i s rezervou Slaného. Té se sice v minulém týdnu podařilo zničit sedmi góly rakovnický Tatran, ale na po postupu lačnící domácí již neměla. Na rezervu Rakovníka ma nýní Zavidov náskok jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žlutá hned ze začátku

Domácí Zavidov se pustil do nebezpečných zákroků hned na začátku poločasu. Rezerva Slaného totiž zahrozila a Martin Havel se octl v situaci na hranici červené karty, z čehož naštěstí pro něj vyústila jen žlutá ve 2. minutě utkání.

 

V 10. minutě šel Zavidov do útoku. Korčák dostal ze strany balón a šel sám na gólmana, hranici ofsajdu. Prošel, dál gól a domácí vedli 1:0. Dvacet minut nato dostal Korčák míč za obranu hostů, odkud nahrál Krejčímu a ten přihrál Hanycha, který hlaovu navýšil náskok svého mužstva na 2:0.

 

Zavidov po této střele zvolnil a Slaný se snažil tlačit. Žádnou znatelnější šanci si ale nevytvořil. Hra sestávala zejména z osobních soubojů ve středu hřiště. Ve 43. minutě pak došlo k další brance domácích, kdy Korčák chytře zaměstnal gólmana a nahrál Krejčímu před prázdnou bránu, 3:0.

Domácí neproměnili brejky

Po změně stran byla znatelná snaha hostů o změnu průběžného výsledku a na Zavidov zatlačili. Domácí ale poctivě bránili a dostávali se do brejkových situací, které však zakončovali spíš tristně a ke změně stavu nedošlo. Šance měli Korčák, Žďánský, Knor i Krejčí.

 

Jedinou pořádnou gólovou šanci Slaného pak dobrým zákrokem potopil domácí brankář Štiller a stav z první půle se tak nezměnil. FC 05 Zavidov stále drží první místo tabulce, které bude muset potvrdit příští neděli s Unhoští.

 

Za fotogalerii děkujeme Antonínu Vydrovi a Davidu Svobodovi, jehož další fotky naleznete ZDE.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Dan Devera, trenér: „S výsledkem jsme nadmíru spokojeni, protože výhra se počítá a na průběh se pak už nikdo neptá. S předvedeným nasazením bychom ale s lepším soupeřem neuspěli, už vůbec ne s naším nakládáním se šancemi a to by nás mohlo stát příště zápas.“




Sestavy


FC 05 Zavidov
M. Štiller [-] - M. Havel [-] , J. Klouček [-] (90. J. Kraus [-] ) , M. Dvořák [-] (81. D. Houdek [-] ) , J. Knor [-] , J. Hanych [-] (63. D. Žďánský [-] ) , M. Krejčí [-] (69. P. Šíma [-] ) , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] (57. V. Beneš [-] ) , J. Hvězda [-] , T. Korčák [-]

SK Slaný B
M. Sábl [-] - M. Hrůnek [-] , A. Beneš [-] , J. Hořejší [-] , T. Zíma [-] , M. Zelenka [-] , M. Žahour [-] , L. Danda [-] , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] , R. Šaroch [-] (46. J. Peška [-] )

ŽK: 2. M. Havel , 48. J. Klouček - 13. T. Zíma , 37. A. Beneš , 38. M. Žahour , 54. R. Šaroch .
Hráči zápasu: M. Štiller .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tichý Lukáš - DVOŘÁK Martin, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů