8:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 14:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Rezerva Tatranu s posilami z A týmu zničila Družec


Branky


6. K. Omovie , 10. A. Nesládek , 18. K. Omovie (p.) , 55. A. Vrána , 61. . Ben , 64. J. Šilhán (vl.) , 69. A. Andrt , 89. M. Kučera - 12. M. Rendla , 61. M. Rendla
7

V rámci 1. B třídy zavítal v neděli do Rakovníka Družec, aby se střetl s místní rezerovu Tatranu. Do zápasu za dorostence, kteří byli vytíženi svým nedělním utkáním, nastoupili v dresech Tatranu posily z A týmu, kterým bylo přisouzeno volno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli od prvních minut

Tatran na svého soupeře tlačil již od úvodních minut. V 6. minutě dostal náhravku Omovie z půlky náhrávku od Tauše a obstřelil brankáře, čímž otevřel skóre utkání pozitivně pro domácí 1:0. Ani ne za pět minut dokázal náskok navýšit ve vápně nesládek, když poslal přihrávku Jiříka přímo do šibenice – 2:0.

 

Ve dvancté minutě hosté procitli a podařilo se jim využít chyby Tauše, kterou dokázal v gól přetavit Rendl a zakončením do prázdné branky snížit domácí náskok na 2:1. Následoval v 18. minutě faul na Omovieho ve vápně a z toho ústící pokutový kop, který sám s klidem proměnil na 3:1.

 

Následovaly pak další dvě šance domácích, ale Vrána s Nesládkem trefili pouze břevno a tyč, tak byl pro první půli tento výsledek konečný.

Kanonáda Tatranu

Do druého poločasu vstoupili domácí se stejnou vervou, jako do toho prvního. V 55. minutě šel na výlet Nesládek, který se razatní střelou pod břevno nemýlil – 4:1. K dalšímu útěku se odhodlal v 61. L. Dolák, který po přeběhnutí přes 2 protiráče nechal zpětnou přihrávkou střílet Vránu, který střelou přesně k tyči změnil stav utkání na 5:1.

 

Po rozehrání ale následovala domácí chyba, které stále bdělý Rendl dokázal využít a napravil rozdíl ve skóre svého mužstva na 5:2. Facka přišla o tři minuty později, když se po trestném kopu, který incioval rakovnický Jiřík, nejvýše vyšrouboval Šilhán a trefil vlastní branku, 6:2.

 

V 69. minutě přišel centr L. Doláka. Míč se dostal k Omoviemu, který nahrávkou nazpět poslal míč k Andrtovi, který se už konečně dokázal prosadit přesnou střelou k tyči, díky čemuž byli hosté již ve vedení 7:2.

 

Poslední zářez si na konto domácích připsal M. Kučra, který si náběhem našel Črmákovu přihrávku a křižnou střelou efektně zakončit do vzdálenějšího roku. Konečný výsledek: 8:2.

 

Foto: David Svoboda (Zonerama)



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: „Prvních třicet minut bylo slušných. Pak jsme na patnáct minut vypadli ze hry, což soupeř mohl potrestat. Zbytečně jsme si komplikovali život. Ve druhé části soupeři došly síly a už jsme hru ovládli. Naše vítězství bylo zasloužené, jen mě mrzí dva zbytečně inkasované góly.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kut [-] - A. Vrána [-] (60. Y. Kutafin [-] ) , M. Čermák [-] , K. Omovie [-] (83. F. Vojtek [-] ) , A. Nesládek [-] (81. . Ben [-] ) , L. Dolák [-] , M. Kučera [-] , J. Lisner [-] (75. L. Vait [-] ) , M. Tauš [-] , A. Andrt [-] , J. Jiřík [-]

SK Družec
A. Povolný [-] - J. Procházka [-] , J. Křivánek [-] - J. Čurda [-] , J. Hlusička [-] , L. Zíb [-] , M. Zieber [-] , A. Zich [-] - M. Rendla [-] , J. Šilhán [-] , P. Kořínek [-] -

ŽK: 43. A. Vrána , 68. Y. Kutafin , 84. M. Tauš , 87. . Ben - 18. J. Křivánek , 44. J. Hlusička , 49. J. Čurda , 67. J. Procházka .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: BOČEK Michal - PROSR Tomáš, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza