P. Janda 45.
2:1p.
(1:0)
49. M. Olmr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany porazily Vykáň až po penaltách


Branky


45. P. Janda - 49. M. Olmr
5

Poříčany - Okresní derby v krajském přeboru bylo na programu uplynulý víkend. Lídr soutěže z Poříčan musel v zápase s Vykání až do penaltového rozstřelu, ve kterém byl úspěšný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v poslední minutě

OD začátku se hrálo v obrovském tempu, byť v domácím táboře spokojenost nepanovala. Fotbalisté Vykáně byli možná překvapivě zpočátku o něco málo aktivnější, ale hrálo se spíše po vápno. Domácí spoléhali spíše na dlouhé míče a standardní situace, jelikož měli zcela jasně výškovou převahu, ale hosté se bránili velmi dobře.

 

Ve 20. minutě zachybovali stopeři domácích a špatnou nahrávkou vystihl Kasík, který byl ve vápně faulován, ale penalta se nepískala. Ve 45. minutě se trefil parádně z přímého kopu Janda a zajistil Poříčanům vedení - 1:0.

Vykáň vyrovnala

Hned ve 49. minutě přišlo vyrovnání po rohovém kopu. Brankář Janocsko podběhl centr a na zadní tyči zakončoval přesně Olmr - 1:1. Zhruba od 60. minuty ale iniciativu převzali domácí, ale své šance proměnit nedokázali. 

Bod navíc pro domácí

Hned v první sérii nedal hostující Lesyk, domácí nedali ve čtvrté sérii. Rozhodnutí přišlo v šesté sérii, když neproměnil hostující Janda.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Začali jsme špatně, soupeř byl lepší a do dvacáté minuty nás přehrával. My jsme pořádně nevěděli, co hrát. Dávali jsme dlouhé balony za obranu, ale nic z toho. Jediný Janda z ofenzivních hráčů něco udělal, zbytek byl hodně špatný. I tak jsme se dostali do vedení, když se prosadil právě Janda. V poločase jsme si to pořádně vyříkali, přesto jsme brzy inkasovali. Posledních třicet minut jsme měli převahu, měli jsme tři šance, ale to je málo. Nedokázali jsme dát vítězný gól."

FK Čechie Vykáň
Ladislav Drbohlav, trenér: "Jeli jsme k soupeři s tím, že jsme slyšeli, že si nás vychutnají a že nám dají bůra. Utkání ale vypadalo jinak, byli jsme domácím šedesát minut vyrovnaným soupeřem. Po naší vyrovnávací brance byli domácí lepší, měli hodně standardních situací a my jsme neudrželi míč. Všechno jsme ale ubránili, něco pochytal gólman. V penaltovém rozstřelu jsme pak dvě penalty neproměnili."



Sestavy


SK Poříčany
M. Janocsko [-] - D. Vild [-] , P. Janda [-] , D. Pergl [-] (71. Z. Šmejkal [-] ) , M. Ramšák [-] (61. J. Puk [-] ) , B. Nádeníček [-] , O. Puk [-] , M. Gajdasz [-] , J. Prejsek [-] , J. Šmidrkal [-] , P. Zdeňka [-]

FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - J. Astary [-] , M. Dlouhý [-] , M. Olmr [-] (75. A. Janda [-] ) , L. Mráz [-] , M. Cimpl [-] , J. Dalekorej [-] , M. Kasík [-] , P. Vostárek [-] , M. Lesyk [-] , F. Říha [-]

ŽK: 42. O. Puk - 27. M. Cimpl , 64. L. Mráz , 65. M. Olmr .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Stránský Martin - DRÁBEK Tomáš, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích