Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný deklasovalo Hvozdnici šesti góly


Branky


16. F. Hansl , 28. J. Hořejší , 32. M. Mareš , 43. J. Maroušek , 45. J. Hořejší , 68. J. Hořejší (p.) - 76. J. Neumann (p.)
9

Slaný - Domácí mužstvo přivítalo na svém hřišti fotbalisty Hvozdnice a o vítězi bylo jasno prakticky po půl hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slaný se trefilo v prvním dějství rovnou pětkrát

Úvodní čtvrthodinka zápasu naznačila, že hosté přijeli do Slaného hlavně bránit a tak se hrálo převážně na jejich polovině. V 15. min. utekl po pravé straně Maroušek a přihrál Hořejšímu. Jeho pohotovou střelu z první jeden z obránců pak před brankářem Hubínkem srazil na roh. Po jeho rozehrání hlavičkoval Hansl a pomocí vzdálenější tyče dopravil míč do sítě - 1:0.

 

Ve 23. min. střelu Galbavého Hubínek vyrazil zpět do pole a pokračující akci, kdy míč dokonce skončil v síti, zastavil ofsajd. Ve 24. min. se odhodlal zpoza šestnáctky vystřelit Kubaška, ale míč směřující pod břevno, dokázal Hubínek vyrazil nad branku. O čtyři minuty později byl vpravo před Hubínkem faulován útočně naladěný Kubaška a k trestnému kopu se postavil Galbavý. Míč pak ze strany servíroval na hlavu Hořejšímu, který zvýšil vedení domácího celku - 2:0.

 

Ve 30. min. střílel Křeček, ale míč z jeho kopačky prošel těsně vedle. Ve 32. min. zahrávali Slánští další roh, který rozehrával zprava Maroušek. Nejvýše vyskočil tentokrát Křeček, míč z jeho hlavy pak skončil odrazem od těla Mareše u pravé tyče Hubínkovy brány - 3:0. Až v 38. min. se objevili hosté před Sedlákem a přízemní střele Tomance chyběly jen centimetry.

 

Ve 42. min. si před Hubínkem počínal důrazně Hořejší, získal již téměř ztracený míč pro Marouška, který střelou pod břevno nedal brankáři šanci - 4:0. Poločas domácí pak ještě ve 44. min. vyšperkovali další parádní akcí. Dlouhý pas Křečka doběhl vpravo u zadní lajny Volgner, přihrál Galbavému, který v pokutovém území viděl ještě lépe postaveného Hořejšího, nezištně mu balón posunul a domácí kapitán překonal Hubínka popáté - 5:0.

Hvozdnice zaznamenala čestný úspěch

Do druhého poločasu, který již byl o poznání vlažnější, nastoupil ve středové řadě místo Mareše Beneš a v 59.min. vystřídala také dvojice domácích krajních útočníků. V 60. min. se v šanci ocitl Hořejší, ale zblízka nechal vyniknout jen Hubínka. V 65. min. si hvozdnický brankář připsal další parádní zákrok, když dokázal na roh vyrazit míč po trestňáku Galbavého, který se kopal po faulu na pronikajícího Dandu.

 

V 66. min. bombu Hořejšího Hubínek vyrazil před sebe a míč se poté dostal ke Galbavému. Hosté pak jeho kličkovanou před Hubínkem ukončili až faulem a rozhodčí Mansour odpískal penaltu. Pokutový kop pak bezpečně proměnil v 67. min. Hořejší a završil tak hattrick - 6:0.

 

Z tenisového kanára se domácí však radovali pouze do 75. min., když se po nastřelené ruce pískala penalta také na druhé straně. Na konečných 6:1 pak z penalty upravil stav zápasu Hromádka. V 79. min. toto nezměnil ani povedený trestňák Tomance, neboť míč orazítkoval jen spojnici břevna s tyčí.

 

Slaný se tak po prohře s Velimí vrátilo zpět na vítěznou vlnu po zcela jasném vítězství nad Hvozdnicí.

 

Galerie od Vladislava Lukáše - děkujeme.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
MIlan Šúr, vedoucí mužstva: "Hosté ve Slaném celý zápas odbránili, nicméně neubránili. Poločasový výsledek hovoří jasně. Do 32. minuty zápasu jsme se dokázali třikrát prosadit hlavou po standardce a poté jsme přidali ještě další dvě branky. Sedlák po dlouhé době zažil v bráně nudu. Hvozdnici viditelně v poli chyběl jejich klíčový (a pro krajský přebor nadstandardní) hráč Třešňák a navíc kanonýr Mráz zůstal na lavičce."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (58. L. Danda [-] ) , M. Jaráb [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (71. M. Žahour [-] ) , M. Mareš [-] (46. A. Beneš [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] (58. Š. Jungmann [-] ) , L. Křeček [-] , J. Kubaška [-] (80. T. Zíma [-] ) , P. Volgner [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - J. Artimovič [-] , M. Tomanec [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] , J. Mrhal [-] , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] , D. Müller [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 84. J. Galbavý - 43. M. Tomanec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mansour Jakub - SUCHÝ Aleš, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Karel Rochl
Tip experta: remíza

Těžké utkání. Pokusíme se vytěžit maximum, navíc pro nás je každý bod dobrý. Uvidíme, co penaltová loterie.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích