J. Kukal 59.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim porazila Slaný


Branky


59. J. Kukal
6

Velim - V zápase čtyřiadvacátého kola zajížděli fotbalisté Slaného do Velimi, která bojuje o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se spíše od vápna k vápnu

Hosté byli od začátku na balonu, snažili se kombinovat, dobře rotovali a dělali Velimi velké problémy. Domácím se naopak dařilo vyrážet do rychlých brejků a měli náznaky šancí, které však neřešili dobře.

 

Hosté kombinovali, ale jen po vápno. Ke konci půle už tlak sílil, ale do výraznější šance se Slaný nedostalo. Ta největší byla střela z hranice šestnáctky, kterou Dejmek bravurně zlikvidoval.

Rozhodl domácí Kukal

Velimi se podařil vstup do druhého poločasu, kdy se domácí trochu osmělili i směrem dopředu a dokázali si vytvářet zajímavé situace. Po jedné z nich se v 60. minutě kopal roh, který Kukal na přední tyči dokázal uklidit do branky - 1:0.

 

Slaný poté trochu přitlačilo, ale s vypětím všech sil Velimští vzadu všechny situace zvládli a jednou podržel opět vynikající Dejmek.

 

V posledních patnácti minutách hosté hodně otevřeli hru a domácí měli asi tři nebo čtyři zajímavá přečíslení, která brankou neskončila.

 

Velim tak získala skalp třetího mužstva tabulky a dál živí naděje na záchranu.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: Vzhledem k sobotním výsledkům a vývoji v tabulce je to pro nás strašně důležitá výhra. Navíc se třetím týmem tabulky, který dle mého názoru patří k nejfotbalovějším mužstvům v soutěži. Chtěl bych celý tým pochválit za dobrou defenzivu a bojovnost. Důležité body, v boji o záchranu nadále žijeme.




Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - L. Hartig [-] , J. Kukal [-] (90. J. Kuchař [-] ) , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] (58. O. Kosina [-] ) , M. Puk [-] (84. Š. Váňa [-] ) , M. Kasal [-] (87. J. Ceral [-] ) , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , L. Seifert [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Kubaška [-] , J. Maroušek [-] (71. L. Danda [-] ) , M. Jaráb [-] , P. Volgner [-] (71. Š. Jungmann [-] ) , J. Hořejší [-] , M. Mareš [-] , F. Novotný [-] (46. J. Galbavý [-] ) , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , T. Zíma [-] (87. A. Beneš [-] )

ŽK: 66. P. Víšek , 90. V. Kopáček - 57. T. Zíma , 67. M. Sedlák , 76. J. Kubaška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnal Karel - STRÁNSKÝ Martin, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Michael Kasík
Tip experta: výhra hostů

Slaný vyhraje a potvrdí své postaveni v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů