3:1
(1:1)
16. L. Mráz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky otočily nepříznivý stav a Hvozdnici porazily


Branky


45. M. Klauz (p.) , 68. F. Iheanacho , 76. T. Krejza - 16. L. Mráz
10

Nespeky - Domácí chtěli potvrdit vítězství z minulého týdne nad Velimí, navíc měli výhodou domácího prostředí. Přesto jako první udeřil hostující Mráz, ale to byla jediná branka Hvozdnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání přišlo po sporné penaltě

V úvodních minutách prvního poločasu byly k vidění dvě střely, ale pokusy Pešty a Kukače nebezpečné nebyly. První zajímavý moment byl k vidění v 10. minutě. Kapitán hostů Lukáš Třešňák vyhrál hlavičkový souboj s Laštovkou a Peterkou, poslal do šance svého spoluhráče Lukáš Mráze. Ten své sólo sice zakončil gólem, ale vše zhatil praporek pomezního rozhodčího, který signalizoval ofsajd. Přestože se názory na tuto situaci různily, branka uznána nebyla.

 

O pět minut později si hvozdnický Hromádka odstavil Peštu a přesným centrem vybídl svého spoluhráče ke skórování. Nejlepší střelec hostů Mráz se nemýlil a jedenáctým gólem v sezóně otevřel gólový účet - 0:1. Všechny další zajímavé situace se odehrávaly před brankou Hvozdnice a brankářem Hubínkem. Střely Iheanacha a Peterky ale mířily mimo. Ve 41. minutě hlavičkoval Iheanacho přímo do gólmana a o minutu později se nedokázal v nadějné šanci zorientovat Klauz.

 

Nejdiskutovanější moment přišel v samotném závěru prvního poločasu. Hvozdnický Adam Nejedlý přidržel za ruku Buriana a rozhodčí za tento nedovolený zákrok nařídil pokutový kop. Ač se to hostům vůbec nelíbilo, tak Klauz z penalty vyrovnal - 1:1.

Všechny body zůstaly v Nespekách

Ve druhém poločase to byli především domácí, kdo se dostával do zakončení, ale nutno přiznat, že řada šancí moc nebezpečná nebyla. V 52. minutě měl dobrou šanci Iheanacho, když obešel i gólmana, ale z velkého úhlu minul. O minutu později zakončoval Pešta levou nohou, ale nic z toho. Poté měli jednu z mála šancí hosté, ale Hromádka si s Mrázovou přihrávkou neporadil.

 

V 58. Minutě poslal trenér domácích na hřiště Kučabu a tomu stačilo pouhých devět minut na to, aby připravil gólovou šanci. Střelcem branky byl Iheanacho - 2:1. V 74. minutě centroval Varkoček a Krejza nasměroval míč hlavou přesně do šibenice - 3:1. Na konečném výsledku již nic nezměnily šance domácího Kučaby, ani hostujícího Třešňáka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Václav Knížek, zastupující trenér: „Z naší strany to byl celkem vydařený zápas. V prvním poločase jsme sice nehráli tak dobře, pozdě jsme dostupovali k hráčům a bylo to od nás takové nedůrazné. I proto bylo vedení hostů zcela zasloužené. Navíc se nám nedařily ani standardní situace, kdy jsme všechno kopali přímo do gólmana. Až v závěru poločasu jsme zahráli jednu standardku dobře, z ní byla ta penalta. Já osobně tu situaci moc neviděl, ale lidi co seděli blíže, mi potvrdili, že k držení a přistrčení jednoznačně došlo. Každopádně o poločase jsme si řekli, že musíme zlepšit pohyb, lépe zkracovat hřiště, rychleji přistupovat k protihráčům, což se nám podařilo a začali jsme soupeře přehrávat. Sice jsme museli třikrát nuceně střídat, ale všichni hráči, co nastoupili v průběhu zápasu, podali dobrý výkon a hru oživili. Vytvořili jsme si několik šancí, že ten rozdíl ve skóre mohl být ještě větší. Naše vítězství bylo zasloužené a kluky musím pochválit.“




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , M. Burian [-] , A. Varkoček [-] - S. Peterka [-] , J. Kukač [-] , L. Braný [-] (58. M. Kučaba [-] ) , J. Laštovka [-] (70. A. Konopisky [-] ) , D. Pešta [-] (72. L. Maršoun [-] ) - F. Iheanacho [-] , M. Klauz [-] -

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - J. Artimovič [-] , M. Tomanec [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] (72. J. Mrhal [-] ) , A. Nejedlý [-] , L. Třešňák [-] , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] (62. L. Obermajer [-] ) , L. Mráz [-] , D. Müller [-]

ŽK: 88. S. Peterka - 44. A. Nejedlý .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Štěpán Vošta
Tip experta: výhra domácích

Tři bídy zůstanou v Nespekách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích