J. Hromádka 40.
L. Mráz 45. (p.)
L. Mráz 67.
3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Hvozdnice málem znovu ztratili tříbrankové vedení, ale Libušín nakonec odjel s prázdnou


Branky


40. J. Hromádka , 45. L. Mráz (p.) , 67. L. Mráz - 80. O. Havrda , 89. K. Výborný
11

Hvozdnice - Libušín start jara v dobré formě přilíš nezastihl a prohrál potřetí v řadě. Nad síly kladenského klubu byli tentokrát fotbalisté Hvozdnice, kteří měli v průběhu zápasu už třígólový náskok, ale nakonec se o výhru strachovali až do konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili dvakrát v závěru

První poločas dalšího přímého souboje o udržení nebyl, co se do fotbalové krásy výstavní. Do první šance se v 9. minutě dostal hostující Švec, ale skóre se neměnilo. Za domácí kontroval Mráz, ale při brejku ve 14. minutě úspěšný nebyl. Tentýž hráč se dostal do zakončení i o minutu později po rohovém kopu, ale proti hlavičce obávaného kanonýra se zaskvěl Poráčanin.

 

Vše nasvědčovalo tomu, že první poločas již skončí bezbrankovou remízou. Na polovině se ale ve 40. minutě dostal k míči Artimovič, který přistrčil Hromádkovi, jemuž míč skočil tak ideálně na volej, že zapadl až za tyč libušínského brankáře - 1:0. V poslední minutě byl ještě faulován v pokutovém území Nejedlý a z nařízené penalty se nemýlil Mráz - 2:0.

Libušín sahal v závěru po remíze

Hned v úvodu měl obrovskou příležitost ke kontaktnímu gólu Švec, ale na konci rychlého protiútoku byl domácí brankář Hubínek. Po dvaceti minutách druhého poločasu měl další velkou šanci hostí Obradovič, ale taktéž nedal. Potvrdilo se pravidlo nedáš - dostaneš. Hvozdničtí podnikli rychlý kontr a přes dotírajícího obránce se prosadil Mráz - 3:0.

 

Po kolapsu Hvozdnice z minulého týdne, kdy náskok toho týdnu byl chvíli před koncem o tři góly a nakonec prohra po penaltách, si nikdo v tomto táboře nepředstavoval ani zdaleka podobný scénář. Přesto se tak málem stalo. V 81. minutě se parádně trefil z přímého kopu Havdra - 3:1. V 89. minutě dokonce po rohu hlavičkoval Výborný a snížil na rozdíl jediné branky - 3:2. Na více už se ale Libušín nezmohl, a tak Hvozdničtí podruhé během týdne náskok tří gólů neprohospodařili.



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-] (84. M. Varga [-] ) , M. Tomanec [-] , O. Hodosi [-] , J. Artimovič [-] , D. Müller [-] (54. M. Matys [-] ) , A. Nejedlý [-] , J. Hromádka [-]

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , G. Bittengel [-] , K. Výborný [-] , D. Portužák [-] - J. Křemen [-] , O. Havrda [-] , P. Caizl [-] , M. Pucholt [-] (64. N. Obradovič [-] ) - S. Sejtarija [-] (75. J. Říčka [-] ) , M. Švec [-]

ŽK: 50. K. Rochl , 92. M. Matys - 72. D. Portužák , 85. F. Poráčanin , 88. J. Veselý .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - REMENEC Lubomír, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: remíza

Zápas týmů hrající o záchranu skončí nerozhodně, bod navíc získají domácí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích