2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 15:00

17.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve šlágru kola porazily Poříčany hosty ze Slaného


Branky


15. P. Zdeňka , 27. O. Puk
9

Poříčany - V zápase kola hostily třetí Poříčany první Slaný. Slaný trápící marodka se v Poříčanech nedokázalo střelecky prosadit a všechty tři body tak bralo mužstvo domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení Poříčan

Skóre se v Poříčanech měnilo poprvé v 15. minutě. Trestný kop po faulu Galbavého parádně trefil střelou přes zeď Janda - 1:0. Až v 17. minutě na branku domácích vyslali první střelu i hosté. Z dálky pálil  Hořejší, ale přestřelil. V 26. minutě domácí hráč z trestného kopu z vlastní poloviny poslal dlouhý míč napříč hřištěm, tam byl osamocený nabíhající Puk a z první trefil míč perfektně, Sedlák na jeho přesnou  střelu z levé strany neměl nárok - 2:0.

 

Ve 39. minutě po rohu domácího celku hlavičkoval na zadní tyči zcela volný Zdeňka, jenže bránu netrefil. Na druhé straně pak o dvě minuty později na Janocska vystřelil Holly, ale ani on nemířil přesně.

Diváci se dalších branek už nedočkali

Po změně stran se snažili hosté o snížení nepříznivého stavu, ale do brejku se dostal v 63. minutě Gajdasz, jenže před Sedlákem nepochopitelně místo střely volil přihrávku a šance domácích přišla vniveč. V 66. minutě po slánské standardní situaci odražený míč od poříčanské zdi získal Beneš, který vyslal na Janocska nepříliš prudkou střelu. Tomuto střídajícímu hráči ale musíme připsat vůbec první pokus hostí, který směřoval mezi tyče. Minutu nato se ale před Janocska dostal Hořejší, ale jeho střelu zblízka dokázal vysoký brankář Poříčan vyrazit.

 

Dvacet minut před koncem pronikajícího Vimra zezadu srazil nedovoleným způsobem Pergl a po zásluze viděl červenou kartu. Z přímého kopu poté Galbavý posadil míč na břevno domácí branky. Benešova střela z 84. minuty pak proskákala podle branky až do zázemí. V poslední minutě odmítl zvýšení stavu ve stoprocentní tutovce střídající Vild. V nastaveném čase pak Hanslovu hlavičku zpod břevna dokázal Janocsko vytěsnit na roh.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Chci poděkovat klukům za předvedený výkon. Takhle se hraje na krev a o tři body. Hodně nám k tomu pomohli i domácí fans, kteří nás hnali celý zápas! Už jenom to, že přijde na přebor přes tři sta lidí se v dnešní době nevidí. To nás těší a budeme dál pokračovat v naší hře, aby se diváci vraceli do Poříčan."

SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "O naší porážce se rozhodlo již v první půli. Druhý poločas byl z naší strany o mnoho lepší, ale k brance nám nepomohla ani dvacetiminutová přesilovka. Do Poříčan jsme odjeli po změnách v sestavě nakonec jen s patnácti hráči. Dopolední zápas dorostu nedohráli kvůli zranění bratři Dandové. Z práce se nemohl nakonec uvolnit Žahour a k dlouhodobě chybějícím Zelenkovi a Tikovskému se přidal stoper Jaráb. Za klandrem sledoval utkání také ještě nedoléčený Mareš. Příští kolo přivítáme na domácím hřišti čtvrtou Kutnou Horu."



Sestavy


SK Poříčany
M. Janocsko [-] - P. Janda [-] , D. Pergl [-] , M. Ramšák [-] (42. D. Červený [-] ) , B. Nádeníček [-] (74. D. Vild [-] ) , O. Puk [-] , M. Gajdasz [-] , J. Prejsek [-] (87. J. Puk [-] ) , J. Štěch [-] , J. Šmidrkal [-] , P. Zdeňka [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Kubaška [-] , J. Maroušek [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , P. Volgner [-] (76. Z. Řehák [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , M. Holly [-] , F. Novotný [-] (46. A. Beneš [-] )

ŽK: 17. J. Šmidrkal , 57. O. Puk , 77. P. Janda , 78. J. Prejsek - 86. J. Maroušek . ČK: 69. D. Pergl .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: Paukner Karel - GLOGAR Petr, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: remíza

Souboj o čelo tabulky. Slaný bude mít problémy s hřištěm menších rozměrů, ale v Poříčanech neprohraje.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů