2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry získaly první bod, Krakovany dva


Branky


25

V zápase dvou týmů, které z prvního kola body nezískaly, šly do vedení Bečváry, ale domácí zvládli alespoň vyrovnání a v penaltách prokázali větší šikovnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jahoda se trefil nechytatelně

Ani jeden z týmů v prvním kole nezískal žádný bod a tak se očekávala urputná bitva. "Nic jiného než výhru nebereme", hlásil domácí tábor a soupeř oponoval: "Rádi bychom minnimálně jeden bod odvezli."

 

V úvodu zápasu byly aktivnější hosté, kteří byli více na míči a přes nestárnoucího Horáčka táhli většinu akcí. Gólově se radovali po patnácti minutách, kdy se Petr Jahoda dokázal zbavit dvou obránců a vyslal nechytatelnou jedovku na zadní tyč - 0:1. "Máme nové míče a létají krásně", glosoval v té době ještě na lavičce náhradníků Jan Špinka, který se své chvilky slávy také měl dočkat.

 

Domácí po vedoucí brance hostů hru postupně srovnali a i oni se dostali do šancí. Jenže Olexa po kličce hostujícímu Hroudovi netrefil odkrytou bránu a v další příležitosti trefil Kozel již ležícího bečvareckého gólmana.

 

Do kabin se tedy odcházelo za nepříznivého stavu pro domácí 0:1.

Bečváry pykaly za pasivitu

Ve druhém poločase byli mnohem aktivnější Krakovanští, Bečváry vyklidily střed hřiště a bránily příliš hluboko. To samozřejmě přinášelo příležitosti pro domácí tým, ale Hrouda byl vždy na správném místě.

 

Ale už po patnácti minutách druhého dějství je srovnáno. Na perfektní centr Kozla si vyskočil nikým neatakovaný Jan Špinka a hlavou rozvlnil síť za bečvareckým brankářem - 1:1. Špinkovo nasazení do druhé půle se tedy ukázalo jako rozhodující.

 

Oba týmy by chtěly rozhodnout zápas za tři body, ale na obou bylo vidět, že je lepší vrabec v hrsti. Spíše se bránilo, než aby se bezhlavě útočilo. Rozhodnout mohly penalty, ale hlavní rozhodčí tak neposoudil ani faul v bečvarecké šestnáctce ani hraní rukou krakovanských obránců. I proto se už skóre neměnilo a po remíze 1:1 v základní hrací době rozhodovaly penalty. "V těch jsme tradičně slabí", obával se hostující kouč Josef Kuba.

Douděra byl dvakrát úspěšný

A měl pravdu. Krakovanští proměňují všichni, Douděra dvakrát vychytal Bečvaráky a druhý bod zůstává Krakorkám. "Můžeme na pivko", ulevili si domácí borci.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč týmu: Druhý domácí zápas a hrozilo, že budeme bez bodů. Nebyly to však ty Bečváry, které známe. Je neuvěřitelné, že ten samý tým, který proletěl okresem jako vítr, za rok hraje druhé housle. Zápas to byl remízový a na obou stranách bylo stejně šancí. Jinak Bečváry jsou velice slušný tým, jak na hřišti, tak mimo něj. Jsme rádi, že máme už nějaké body a teď se chystáme vyloupit Tuchoraz. Doufejme, že se nám to podaří.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas začal z obou stran ve slušném tempu, my jsme naši mírnou převahu zúročili vedoucí brankou, kdy se nechytatelně trefil Jahoda. Druhá půle byla z naší strany o hodně horší. Podvědomě jsme se obávali o výsledek, bránili jsme dost hluboko a nechávali soupeře hrát. Vyrovnávací branka padla ale zcela zbytečně, neuhlídali jsme si centr, který po zahrání standardky letěl dlouho do našeho vápna a nikým neatakovaný útočník soupeře vyrovnal. Herně už jsme se příliš nezvedli a tak přišly na řadu pokutové kopy, ve kterých tradičně nebýváme úspěšní. Takže si bohužel vezeme z Krakovan jen jeden bod.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - A. Dostál [-] , J. Oberreiter [-] (87. L. Jelínek [-] ) , J. Malina [-] (78. S. Šindelář [-] ) , P. Kozel [-] , J. Olexa [-] , D. Chvojka [-] (46. J. Špinka [-] ) , L. Tlučhoř [-] , Z. Vodvářka [-] , J. Gerhát [-] , M. Kutil [-]

SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Kšírl [-] , M. Slezák [-] , J. Uher [-] - P. Kuba [-] , M. Horáček [-] , J. Kuba [-] , P. Jahoda [-] (74. J. Sikáček [-] ) , O. Holub [-] - M. Černý [-] , J. Vanta [-] -

ŽK: 47. J. Olexa - 85. J. Uher .
Hráči zápasu: Z. Vodvářka - J. Kšírl , J. Hrouda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠANDA Josef - KUBIČEK Luboš (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Bečvarečtí by si rádi spravili náladu, ale z Krakorek se body často nevozí, navíc když domácí v minulém kole prohráli. Podaří se Bečvárům totéž co Třem Dvorům?