L. Kruml 72.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uněšov vybojoval v Kolovči všechny body a v tabulce poskočil na třetí místo


Branky


72. L. Kruml - 34. M. Lakó , 60. J. Mižár
20

Fotbalisté Kolovče neprožívají zrovna šťastné období. Doma proti Uněšovu sice předvedli zlepšený výkon, který ale na body stejně nestačil. Ambiciózní nováček si domů odvezl vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre vyrovnaného utkání otevřel hostující Lakó

Koloveč poslední tři zápasy hrubě nezvládla. Všechny prohrála s hrozivým celkovým skóre 0:22. Vyvrcholením všeho pak byl poslední debakl 0:11 na hřišti Bělé. Doma se tak chtěl Slavoj rehabilitovat a předvést proti Uněšovu podstatně lepší výkon. A to se domácím rozhodně dařilo. Slavii, která se jako nováček zařadila do popředí tabulky, se vyrovnali nasazením a bojovností a hráli tak se soupeřem vyrovnanou partii. Ve 34. minutě se přesto radovali hosté, které poslal dovedení Martin Lakó.

Mižár náskok Uněšova zdvojnásobil, Koloveč už jen snížila

Podobný obrázek hry byl k vidění i po přestávce. Byl to bojovný fotbal. Domácí se snažili hrát i dopředu a vytvořili si několik dobrých příležitostí, které však pochytal mladý brankář Uněšova Jan Vacín, jenž je věkem přitom ještě dorostenec. Hosté byli přeci jen efektivnější a po hodině hry tak jejich náskok zdvojnásobil Jakub Mižár. Koloveč se nevzdala a v 72. minutě pro ni vykřesal naději Leoš Kruml - 1:2. Další gól ve své síti už ale hostující gólman Vacín nepřipustil a hráči Slavie se tak mohli radovat z další venkovní výhry. V tabulce se pak Uněšov vyhoupl na třetí pozici.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavia Úněšov
Jakub Křehlík (hrající trenér): Od prvních minut to bylo více bojovné, než fotbalové utkání, s mnoha nepřesnostmi na obou stranách. Absence našich klíčových hráčů je znát na kvalitě hry, a proto jsem rád, že jsme zápas hlavně ubojovali. Věděli jsme, že to nebude lehké utkání. Koloveč si doma chtěla spravit chuť po debaklu od Bělé a po celých devadesát minut nám byla vyrovnaným soupeřem. Bod si za bojovnost a nasazení zasloužila, ale bohužel pro ně jsme byli o ten gól lepší. Naštěstí máme v bráně mladého Vacína, který nás podržel několika skvělými zákroky a kapitána Jakuba Mižára, jenž táhne náš tým směrem dopředu. Opět bych chtěl poděkovat našim fanouškům, kteří nás znovu přijeli podpořit ve velkém počtu. Musíme jim ukázat, že umíme hrát i doma a konečně vyhrát za plný počet bodů.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - L. Kruml [-] , P. Dufek [-] , M. Záhrobský [-] , C. Danescu [-] (81. M. Pluhař [-] ) , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] (65. L. Kněz [-] ) , F. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , L. Chval [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Vacín [-] - M. Hlous [-] , K. Janda [-] (72. E. Paulfranz [-] ) , M. Lakó [-] , Z. Hlous [-] , J. Křehlík [-] - J. Mižár [-] , P. Nechutný [-] , E. Eger [-] , D. Vávra [-] - J. Šebek [-] -

ŽK: 37. F. Šlajs , 44. T. Mastný , 76. L. Chval , 82. M. Duchoň - 20. J. Šebek .
Hráči zápasu: L. Kruml - J. Mižár , J. Vacín .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOŘAN Josef - JEŽEK Petr, LIGAČ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Koloveč má kostrbaté výkony, Úněšov má dobré hráče, kterým to tentokrát sedne a venku vyhrají.

Tip: výhra hostů