Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:30

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá zakončila další prohrou nepovedený podzim


28

Horní Planá v průběhu podzimu vyhrála pouhé jedno utkání a svou pozici do jara chtěla aspoň trochu vylepšit v posledním zápase, proti Hrdějovicům. Ale ani tento zápas domácímu celku nevyšel a hosté z Hrdějovic si odvezlu všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl tři branky

Do zápasu lépe vstoupil hostující celek a klidnou rozehravkou kontroloval hru. Domácí neměli moc na vybranou a byli nuceni hrát nakopavane balony, se kterými si hostující obrana dokázala poradit. První šanci hostujícího celku měl Strásky, ale jeho hlavička mířila vedle. O chvíli později vystihl Miklík špatnou rozehrávku domácího obránce, ale ani on nezamířil přesně a jeho střelu zblokovala domácí obrana. První gól padl po dobrém napadání domácí obrany a následně získaném míči, když Studnička dobře mezi obránci prostrcil na Martina Miklíka a ten z vápna střelou po zemi k levé tyči otevřel skóre 1:0. Po této brance se hra na chvilku vyrovnala. Domácí vyrovnali z dobře rozehrané nepřímé standardní situace, kdy se trefil Adam Kvasnička 1:1. Hra se opět přesunula na půli domácích a hostující celek držel míč na svých kopačkách. Nakonec se hostům podařilo ještě před koncem poločasu dostat do vedení. Hezký centr Suchana za obranu si našel Miroslav Studnička, který dokázal překonat golmana a poslal tak hosty opět do vedení 1:2. To bylo v prvním poločase vše.

Martin Miklík krátce po příchodu z kabin přidal svou třetí branku

Druhý poločas začal opět lépe hostující tým a hned v úvodu dokázal vstřelit branku, když Hrdlička po levé straně dobře zatáhl balon do vápna a přihrávkou pod sebe dokazal najít Martina Miklíka, který z první po zemi umístil střelu k tyči 1:3. V zápětí padl další gól, když si František Stráský z pravé strany dobře navedl míč na roh vápna a nekompromisní střelou k levé tyči nedal gólmanovi šanci 1:4. Domácí tým byl stále pod tlakem, ale spoustu nebezpečných akcí hostí zlikvidoval domácí brankář Dinka. Hostující celek tak dovedl zápas ke třem bodům. Po podzimu má osmnáct bodů a je v klidném středu tabulky. Horní Planá má za sebou špatný podzim a s pouhým ziskem tří bodů jí čeká těžký boj záchranu.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Do zápasu jsme vstupovali s tím, že hlavně nesmíme podcenit soupeře a odvést si domu 3 body. Do prvního vstřeleného gólů jsme plnili to, co jsme si řekli, bohužel poté jsme přestali hrát a dali soupeřovy šanci a toho se musíme vyvarovat. Musím poděkovat celému týmu a jsem rád, že opět hrajeme fotbal.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
R. Dinka [-] - L. Brůha [-] , T. Komžák [-] , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , A. Kvasnička [-] , M. Mražík [-] , L. Mražík [-] , M. Bednář [-] , V. Ryneš [-] , T. Kordík [-] (74. P. Kostínek [-] )

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Miklík [-] (86. O. Lipold [-] ) , J. Turek [-] , M. Ridvan [-] , M. Studnička [-] , J. Pimpara [-] , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] (79. D. Mašek [-] ) , M. Hrdlička [-] , F. Stráský [-] (65. M. Hondlík [-] ) , J. Fajtl [-]

ŽK: 69. P. Trančík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HOŠEK Jan - ŠÍMA Václav, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 09:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:52

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Smékal
Tip experta: výhra hostů

Momentálně domácí neprožívají dobré časy, dostávají spoustu golu a minimum dávají, myslím si že hosté vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Plana ma problemy a velke, Hrdejce si na jejich velkem hristi dojdou pro vitezstvi. Doufejme, ze to nebude opet nejakym vyssim rozdilem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů