2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín vybojoval tři body v Kamenném Újezdu


Branky


29

Domácí tým přivítal jednoho z favoritů soutěže Velešín. Kamenný Újezd se špatném začátku dostal až do středu tabulky a ještě před zimní pauzu by rád nějaké bodíky jistě získal. Velešín naopak chtěl navázat na výhru nad spolufavoritem soutěže Kaplici

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Zápas začal ve velikém tempu, což vyhovovalo oběma týmům. Velešín začal aktivněji, ale domácí tým se rychle aktivitě soupeře přizpůsobil. Přesto šance měl ze začátku Velešín, ale žádnou z nich neporměnil.První udeřil celek z Velešína, když se pěknou střelou prosadil kapitán týmu Martin Špát 0:1. Domácí celek, ale rychle odpověděl, když Černý vyslal do samostatného úniku Martina Sládka a ten se podél brankáře nemýlil 1:1. Domácí tým po chvilce zápas otočil ve svůj prospěch. Aleš Černý krásnou střelou poslal domácí znovu do vedení 2:1. V těchto chvílích zápasu byl domácí celek lepší, ale Velešínu se podařilo do přestavky vyrovnat. Vyrovnávací branku tentokrát zařídil hezkou střelou Stanislav Šálek 2:2. Za remízového stavu se šlo do kabin.

Zápas rozhodl Stanislav Šálek

Do druhého poločasu nastoupil aktivně znovu Velešín. Hostujicí celek se snažil zápas strhnout na svou stranu a nakonec se mu to povedlo. Branku na 2:3 dal střelec druhé branky Stanislav Šálek. Domácí celek tato branka vyvedla z tempa a vypadalo to, že Velešín si v klidu zápas pohlídá. Domácí celek v sobě nakonec našel sílu se ještě o výsledek porvat. Ale vyrovnávací branka nepřišla ani z rohů, ani ze střel nebo dorážek ke kterým se domácí celek dostal. Velešín tak vybojoval těžký zápas a před podzimní přestávkou ho čeká výjezd na hřiště do Loučovic. Kamenný Újezd v posledním kole přivítá doma Boršov nad Vltavou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Klobouk dolu před výkonem našich borců. Bohužel to nestačilo a těsně jsme prohráli. Musím pochválit kluky z Velesina. Ať se jim daří!

FC Velešín
Stanislav Kysela (asistent trenéra): Na výhru jsme se nadřeli více než jsme čekali. Borci z Kameňáku na podmáčeném terénu bojovali ( a korektně) a nic nám nedali zadarmo. Hned v úvodu jsme neproměnili několik šancí a vedení nám zajistila střela Martina Špáta. Domácí po našich dvou hrubkách skóre otočili. Vyrovnání přinesl samostatný nájezd po chybné rozehrávce obránce a střela ze čtyřiceti metrů zaskočila našeho brankaře. Pohotová rána Stanislava Šálka znamenala poločasovou remízu. I druhý poločas jsme začali aktivněji a po několika příležitostech rychlou akci zakončil Standa Šálek třetím gólem. V posledních minutách jsme se však po sérii standartek a centrů do vápna strachovali o vítězství. Body se počítají, ale s výkonem a produktivitou nemůžem být tentokrát spokojeni. Soupeř podal statečný výkon, který v určitých momentech měl i fotbalovou kvalitu.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Petkov [-] - D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] , F. Filip [-] (75. J. Červonyj [-] ) , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , J. Rožboud [-] , J. Komberec [-] , A. Černý [-] , J. Nejedlý [-]

FC Velešín
J. Kothánek [-] - J. Šváb [-] , K. Zatloukal [-] , J. Zatloukal [-] (59. M. Kejšar [-] ) , F. Zimek [-] - P. Fišer [-] , M. Špát [-] , T. Pomije [-] , J. Smolík [-] - J. Severa [-] (82. V. Ottenschläger [-] ) , S. Šálek [-] (87. T. Čulík [-] ) -

ŽK: 55. P. Fišer .
Hráči zápasu: J. Rožboud - S. Šálek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, KUBEŠA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 14:52
Miroslav Turek

Expert: Filip Schneider
Tip experta: výhra hostů

Velešín je v euforii po výhře v derby a zvítězí i v Kamenném Újezdu.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 14:17
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 21:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 13:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:34

Tip: výhra hostů