FOTO: První výhra Dolního Dvořiště


Branky


29

Souboj nováčků nabídl dobrý zápas. Nakonec se z první výhry v soutěži radovalo Dolní Dvořiště, které o osudu zápasu rozhodlo už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Planá se rychle dostala do vedení, ale Dolní Dvořiště do poločasu zápas otočilo

Souboj dvou nováčků začal lépe pro domácí Horní Planou. Po dvou minutách poslal domácí do vedení Martin Mražík 1:0. Hostující celek to, ale nezaskočilo a už v 8. minutě srovnal Michael Tesař 1:1. Dolní Dvořiště po vyrovnání mělo míč pod kontrolou, ale nedařilo se mu přidat další branku. Do vedení se, ale hosté do polčoasu ještě dočkali. V 35. minutě se trefil Ondřej Kouba a poslal hosty do vedení 1:2. A pro hosty bylo ještě veseleji o dvě minuty později, kdy se trefil Karel Šrefl 1:3 a přiblížil tak hosty k tolik vytouženému prvnímu vítězství v soutěži. Do konce poločasu se už nic nestalo a tak šli hosté do kabin s vedením o dvě branky.

Dolní Dvořiště si vítězství pohlídalo

Druhý poločas Horní Planá nastoupila odhodlaně se zápasem něco udělat. Ale hosté z Dolního Dvořiště kontrolovali průběh zápasu a k ničemu soupeře nepouštěli. A naopak oni měli i další šance. Ty se jim, ale nedařilo proměňovat. Domácím se v zápase vůbec nedařilo a šance měl hlavně hostující celek. Branka už, ale žádná nepadla a tak hosté slaví první výhru v soutěži. Za týden je čeká doma silný Velešín a tři body jsou pro ně velikým povzbuzením. Horní Planá klesla na poslední místo a za týden jede na hřiště Sedlece.



Ohlasy k zápasu



FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My jsme nutně potřebovali bodovat. Do Planý jsme jeli pro body a ty jsme si odvezli. I když jsme rychle prohrávali tak nás to nepoložilo a dokázali rychle srovnat. Hru jsme kontrolovali a přidali další góly. Výsledek mohl být pro domácí přísnější,ale své šance jsme nedokázali přetavit v góly. Dnes pochválim celý tým,všichni chtěli vyhrát. Vyzdvihnu ale Honzu Krenyho. Museli jsme ho už minulý zápas dát na stopera a hraje tam výborně. Zápas se po dlouhé době povedl i Kotlarovi. Jinak domácím přeju ať to dají dohromady a soutěž zachrání.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - M. Mražík [-] , L. Mražík [-] (40. V. Ryneš [-] ) , P. Trančík [-] , A. Kvasnička [-] , L. Brůha [-] , P. Kostínek [-] (82. R. Dinka [-] ) , A. Kvasnička [-] , J. Koritar [-] , J. Boháč [-] , M. Truhlář [-]

FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - V. Kotlár [-] , T. Zeman [-] (89. P. Pecha [-] ) , M. Tesař [-] , P. Hošek [-] (67. J. Posel [-] ) , Š. Štifter [-] , K. Šrefl [-] , L. Doucha [-] , O. Kouba [-] , J. Krenauer [-] , M. Hajdák [-]

ŽK: 28. L. Mražík , 60. A. Kvasnička - 29. T. Zeman , 86. J. Posel .
Hráči zápasu: V. Kotlár , M. Tesař , J. Krenauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - NOVOTNÝ Ctibor, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 10. 2018 01:26
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Adam Kvasnička
Tip experta: výhra domácích

Tady doufám ze zůstanou body doma v Plané.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů